x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu răbdarea conduci maşina!

Cu răbdarea conduci maşina!

de Anca Stanescu    |    06 Iul 2008   •   00:00
Cu răbdarea conduci maşina!

Cine are răbdare şi nu suferă de claustrofobie este aşteptat să-şi încerce şansele la un concurs demarat de ProFM Dance. Ce trebuie să facă? Mai nimic! Adică, să stea. Dar să stea închis într-o maşină...

Cine are răbdare şi nu suferă de claustrofobie este aşteptat să-şi încerce şansele la un concurs demarat de ProFM Dance. Ce trebuie să facă? Mai nimic! Adică, să stea. Dar să stea închis într-o maşină... Nu orice fel de maşină, ci una de firmă (japoneză) pe care fericitul cîştigător o va lua la subsoară sau mai bine-zis la volan şi va pleca astfel cu ea oriunde va dori. Cei care cred că au suficiente resurse să treacă testul de răbdare pe patru roţi se pot înscrie în concurs pe site-ul www.profmdance.ro. Dintre toţi participanţii, patru vor ajunge în aceeaşi maşină, cea pentru care se luptă. În momentul cînd se vor urca la bordul maşinii, concurenţii se angajează să nu o părăsească decît în momentele prevăzute de regulament. Vor avea, în afară de “libertate”, toate condiţiile: mîncare, băutură şi muzică.

Ca să fie sigure că totul merge ca pe roate, Cristina, Oana şi Ana Maria, cele trei Dj-iţe de la ProFM Dance (foto), au testat “marfa” înainte de a-şi invita ascultătorii la Party Car. “E super OK în maşină! Am dat drumul la muzică şi am dansat pînă ne-am dat seama că s-ar putea să... stricăm suspensiile”, au spus ele rîzînd.

×
Subiecte în articol: antimonden