x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cum se ingrijesc cantaretii

Cum se ingrijesc cantaretii

28 Feb 2004   •   00:00

Grija barbatilor pentru infrumusetare, in mai mica sau mai mare masura, exista. Poate nu e atat de evidenta ca la femei, dar si reprezentantii sexului tare se uita in oglinda, au tabieturi si se ingrijesc.



Cu atat mai mult cu cat unii intra in categoria persoanelor publice.
Fuego nu suporta sa mearga la salon. "Nu am fost niciodata. Imi pot taia unghiile si acasa. In schimb ma duc la coafor sa ma tund, o data pe luna."
Razvan Fodor, solistul trupei Krypton si iubitul manechinului de succes Catrinel Menghia, spune ca nu depune eforturi prea mari pentru a se intretine fizic. Totusi, tot el ne-a dezvaluit ca recurge periodic la cateva tratamente. "La cosmetica nu merg decat foarte rar, cand vreau sa-mi fac vreun tratament mai serios. In rest ma ingrijesc la domiciliu. Cam o data pe saptamana imi aplic masca din argila. Am grija ce mananc, ce beau - am scos din alimentatie porcul si am renuntat la bauturile gazoase. Am creme hidratante pentru fata, pentru corp, pentru maini, pe care mi le aplic in fiecare zi."
Pepe considera ca fiind foarte important aspectul fizic. "Nu prea merg la cosmetica, dar fac mult sport. De la gimnastica, la inot. La salon ma duc de vreo doua ori pe luna numai pentru masaj, manichiura si pedichiura."
Cornel de la Vank recunoaste ca nu-l preocupa prea mult look-ul. "Nu ma ascund in spatele unor creme sau masti. Sunt asa cum ma vedeti. Nu cred in tratamente. Am noroc si de faptul ca tenul nu-mi creeaza probleme. Ma ingrijesc acasa, ca tot omul." Nici cu "freza" nu-i prea pretentios. Cornel se tunde ca omul obisnuit, la frizer. "Am vreo trei vartejuri in par, asa ca n-am ce sa-i fac. Sta doar daca il dau cu gel." (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden