x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden DD, executat în stil OTV

DD, executat în stil OTV

24 Iun 2009   •   00:00

În crucea nopţii dintre 23 spre 24 iunie 2009, creatorul de Frankensteini a fost lovit la boaşe de discipolul său. Maistrul (sic!) a fost depăşit şi umilit de toţi ucenicii săi într-ale exchibiţionismului televizat (dansat pe masă cu chiloţii la vedere, îmburicat pe acorduri orientale, căzut în cap pe ritmuri de SNAP, şamede).



Singurul regret sincer al telespectatorului insomniac e că CNA n-a improvizat rapid un duplex cu Kanal D şi OTV, aşa încât succesiunea lovitură - replică - contrareplică să poată fi vizionată în timp real.

Nu intrăm pe fondul problemei - ce făcea DD cu Pamela, de câte ori şi până când - pentru a nu oteviza subiectul. Analizăm doar raportul cauză - efect, pentru a pricepe rostul desfăşurării de forţe de azi noapte.

Acum un an, cam pe vremea asta, Lazarus era executat public în garsoniera din Romană, de o Magda Ciumac slobodă la gură şi de un DD care o încuraja constant, chiţăind fericit la fiecare injurie adusă lui Luis. Victima, îmbrăcată într-un tricou de cercetaş, părea depăşită numeric de atac. Tot boborul consumtor de OTV a putut afla atunci de hemoroizii lui Luis din studenţie, de modul în care relaţiona cu rudele apropiate, de femeile care i-au trecut prin şi pe sub pat... Justiţiarul, făcut arşice într-un mod josnic şi abject, a strâns din dinţi şi şi-a jurat în barbă că va muşca până la os mâna care l-a hrănit. Şi-a adunat muniţie şi-a făcut recrutări din rândul "vedetelor" create de DD în laboratorul propriu de patiserie/carmangerie. Sexy Brăileanca, Nikita, Magda Ciumac, Pamela. Ultima, aflată în direct azi noapte la Kanal D, l-a lovit pe DD cu ciocanul libanez la lingurică.

Şi-uite aşa, Justiţiarul şi-a şters scuipatul care începuse să i se usuce pe obraz cu mânecuţa de cămaşă veşnic ieşită din sacoul lui Diaconescu. L-a învins cu propriile arme. I-a arătat cum e să fii răşchirat pe masa din garsonieră, cu desuurile la vedere, la cheremul IQ-ului naţional.

Plecat din OTV, Lazarus l-a executat pe DD în stilul OTV! Nu pentru a-i da o lecţie folosind o mult prea rafinată metodă, ci pentru că stilul îi era cunoscut şi la îndemână.

Măcelul va continua şi în seara asta. Cei doi, maistru (sic!) şi discipol se vot ataca iară cu macetele şi vor arunca unul într-altul cu petarde. Să fie primit, zice privitorul. Iar dacă CNA nu poate acel tămăduitor duplex, o singură sugestie de bun simţ şi aducătoare de rating am avea: n-ar putea Mădălin, care are "Acces Direct" la toate, să-i aducă pe amândoi în acelaşi studio? Într-o cadă plină cu ciocolată? Am scuti de-o oboseală degeţelul care apasă pe telecomandă de colo - colo! Şi am ajunge împreună, uniţi în cuget şi-n simţiri, la apogeul mediatic al începutului de secol...
LOgica




×
Subiecte în articol: antimonden