x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden De ce Madonna l-a pus pe unul dintre dansatori să-i sărute picioarele

De ce Madonna l-a pus pe unul dintre dansatori să-i sărute picioarele

23 Sep 2015   •   13:51
De ce Madonna l-a pus pe unul dintre dansatori să-i sărute picioarele

Vedeta pop Madonna, căreia i-au plăcut întotdeauna jocurile de dominaţie şi supunere, a demonstrat că ştie să fie dominatoare în echipa sa. Potrivit mass-media americane, cântăreaţa în vârstă de 57 de ani, nu le permite dansatorilor care o însoţesc în turneul "Rebel Heart" să întârzie la repetiţii, relatează ziarul ABC.

Unul dintre ei ar fi trăit pe propria piele consecinţele unei întârzieri de câteva minute. Potrivit publicaţiilor New York Daily şi PageSix, la o repetiţie pentru seria de concerte susţinute de Madonna la New York, cântăreaţa i-ar fi cerut dansatorului să-i sărute picioarele drept pedeapsă.

"Dansatorul ajunsese cu câteva minute întârziere şi s-a fi scuzat ca un nebun", a declarat un martor ziarului New York Daily, subliniind că totul s-a petrecut în mare grabă şi că mulţi nu au crezut că vorbeşte serios.

Şi dansatorul ar fi crezut că este vorba de o glumă, dar când a văzut faţa Madonnei nu ar fi stat pe gânduri şi s-ar fi aruncat la picioarele ei pe care i le-ar fi sărutat. Se pare că Madonna este foarte meticuloasă şi perfecţionistă în ceea ce face şi una din pretenţiile ei este ca nimeni să nu întârzie la repetiţie.

Înainte de repetiţii, sunt aruncate sticlele de apă pe care Madonna nu suportă să le vadă aruncate pe jos, spun martorii. Apoi se sting luminile şi se aprind lumânări, pentru că divei îi place ca sala să fie în penumbră şi să miroasă frumos. Potrivit PageSix, întreaga echipă trebuie să o aştepte în tăcere pe Madonna ca să nu o deranjeze.

×
Subiecte în articol: madonna