x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden De Inviere - Pacatul (de) la TV

De Inviere - Pacatul (de) la TV

02 Mai 2005   •   00:00

Sfintele Sarbatori de Pasti au fost "imbelsugate" cu gafe mari cat toate zilele de post.

Cu doar cateva ore inainte de slujba de Inviere, Dan Diaconescu a schimbat registrul invitatilor, trecand la personaje "mondene", precum surorile Bambi si o gasca de manelisti "prezidata" de Nicolae Guta.

Daca Raluca si Denisa i-au "impresionat" pe telespectatori cu vastele lor cunostinte capatate la liceul de muzica, "printisoru’ Guta" vorbea ca la usa cortului, prevestind apocalipsa. "Esti o panarama, ba, animalule! Dai de dracu’ cu mine, asculta aici! Taci si culca-te, dar vezi sa nu te culci pe veci!", sunt doar cateva extrase din "dialogul crestinesc" pe care l-a purtat la telefon manelistul cu Nicu de la Plenita (un asa-zis producator muzical), care, chipurile, l-a inselat pe Guta. Este strigator la cer sa lasi sa curga asemenea amenintari, in direct, cu doar o jumatate de ora inainte de Inviere. Dan Diaconescu ar trebui sa primeasca cartonas rosu pe veci!

COOLMEA. Si pacatosii din ograda vecinilor au facut-o de oaie, chiar in duminica Pastilui. Cristina Cioran (foto) a fost "Acasa in bucatarie" si ne-a gatit pana ne-a luat durerea de cap. "Am o pana de idei. Da’, aud cum latra cainii... Dumneavoastra aveti acasa animale?", a intrebat-o Cioran pe invitata sa. Fosta dadaca a capatat obiceiuri de tata de a sta cu mana-n sold pana i-a amortit. Mihaela Radulescu s-a inchinat la Angela Similea mai ceva ca la o icoana.

Nu contestam valoarea marii doamne a muzicii usoare romanesti, dar chiar si Similea a fost deranjata de cultul pe care l-au afisat gazda si invitatii "Duminicii in familie". "Trebuia sa aduceti si o rama ca sa ma faceti tablou", le-a atras, subtil, atentia Angela. De Pastile "muncitoresc", TVR 2 a deschis sezonul la playback! "Coolmea distractiei" s-a inecat in Marea Neagra. Cantareti de duzina s-au maimutarit la microfon, urmati de Mihai Traistariu, care a mimat si el o piesa. "N-am tinut post negru. Am tinut unul mai mic: un postulet", a deschis gura cantaretul. Cate lucuri "minunate" poti invata de la tembelizor, in timp ce audienta creste ca un cozonac pascal! (Dana Andronie/Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden