x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden DE PE MAPAMOND

DE PE MAPAMOND

10 Mar 2004   •   00:00
Hugh Grant se excita in partidele de sex de pe platoul de filmare. Actorul stie sa profite din plin de fiecare minutel petrecut in pat cu partenerele sale de film. Lunga sa lista le include pe Renee Zellweger, Sandra Bullock si Julia Roberts. Celibatarul e fascinat de scenele amoroase, astfel ca nici nu se osteneste sa mimeze actul sexual. "Stiu ca n-ar trebui, dar pentru mine e o adevarata placere sa interpretez astfel de scene", recunoaste el sincer. (Miruna Mihalcea)

Inainte de a deveni actor, Brad Pitt facea reclama la pui. Unul dintre cei mai curtati masculi de la Hollywood statea la colt de strada, deghizat in pui de gaina, doar pentru a aparea intr-o reclama. Bradley ne surprinde in continuare prin dezvaluirea: "Am fost soferul unei trupe de strip-tease masculin ". Sturlubaticul Brad a pozat chiar si pentru o revista, imbracat in rochia pe care Jennifer Aniston avea sa o poarte la nunta lor. (Miruna Mihalcea)

Charlize Theron a fost primita de presedintele sud-african, Thabo Mbeki, la Pretoria. Actritei nu ii sunt necunoscute locurile acestei tari, deoarece adolescenta si copilaria si le-a petrecut in Africa de Sud. "Am fost cu adevarat emotionata de primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o", i-a spus sefului de stat, care a intampinat-o la resedinta sa. La randul sau, Mbeki i-a raspuns: "Perfect, excelent, suntem toti foarte fericiti. Toata tara este mandra de tine". (R.I.A.)

Julia Roberts asteapta un copil. Fara indoiala, Julia a radiat la Oscar. Se pare ca stralucirea ei s-ar datora faptului ca frumoasa actrita asteapta un copil, conform tabloidului "New York Daily News". Zvonurile potrivit carora pe Julia Roberts o va vizita, in curand, barza au inceput sa circule odata cu aparitia ei plina de viata si, de asemenea, ceva mai durdulie decat de obicei. (R.I.A.)

×
Subiecte în articol: antimonden