x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden De ziua ei, Sanda Nicola a primit un inel de logodna

De ziua ei, Sanda Nicola a primit un inel de logodna

11 Feb 2004   •   00:00

Sanda Nicola, prezentatoarea Observatorului de la ora 7:00 al Antenei 1, si-a serbat vineri ziua de nastere, alaturi de colegii sai de departament, dar si de prietenii apropiati. Printre nenumarate cadouri, ea a primit un dar la care nu se gandea.

Inainte de petrecere, care a avut loc in clubul Pirana, din Regie, stirista a avut parte de o surpriza de proportii. Prietenul ei, Bogdan Negroiu, solistul formatiei El Negro, i-a oferit un inel de logodna.

Foarte entuziasmata, Sanda a exclamat: "Sunt fericita, cat se poate de fericita ". Inelul este din argint, deoarece tanara viitoare sotie nu poarta aur, si are cinci pietre semipretioase.

Bogdan insa nu s-a rezumat la aceasta surpriza, iar seara, in toiul chefului, a prezentat zecilor de invitati un film, realizat cu camera ascunsa, care a reprezentat deliciul serii. El a vrut sa le impartaseasca celor prezenti "chinurile" prin care trece atunci cand trebuie sa iasa in oras alaturi de aleasa inimii sale. Asa ca a filmat-o in timp ce se machia, iar el spunea: "Sanda am intarziat o ora, crezi ca mai iesim azi in oras?".

La masa, oaspetii au fost serviti, pe platouri de lemn, cu bucate preparate de bunica Sandei: slana, ceapa rosie, masline, covrigi pe ata. Totul a fost stropit cu vin la carafa. In ceea ce priveste darurile primite, Sanda nu stia despre ce sa vorbeasca mai intai: "N-am mai primit atatea lucruri niciodata in viata, bijuterii, bluze, o jucarie de plus, un tricou desenat de colegii mei de la Grafica, ba chiar si o vrajitoare", a mai spus Sanda. ANAMARIA PREDA

×
Subiecte în articol: antimonden