x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Declaraţiile anului

Declaraţiile anului

de Dana Andronie    |    27 Dec 2007   •   00:00
Declaraţiile anului
Sursa foto: TVR Foto/

Ce au avut de spus VIP-urile in 2007? Multe şi nesărate! Vorba unui clasic in viaţă, "acolo unde se termină logica incepe Romănia". V-am reamintit, in cazul in care aţi uitat pe ce lume trăim...

Ce au avut de spus VIP-urile in 2007? Multe şi nesărate! Vorba unui clasic in viaţă, "acolo unde se termină logica incepe Romănia". V-am reamintit, in cazul in care aţi uitat pe ce lume trăim...

Parafrazăndu-l pe Mircea Badea, am putea spune despre Roxana Iliescu (de la B1 TV) şi Elena Udrea că sunt blonde şi asta le ocupă tot timpul. Avem şi dovezi pentru a nu fi acuzaţi de răutate gratuită: "Un principiu pe care l-am incălcat: să nu fac copil decăt atunci cănd voi fi insărcinată", ne-a dezvăluit doamna Iliescu de pe Calea Victoriei. "Tot ceea ce se scoală deasupra nivelului mării poate fi considerat cu certitudine genial", a analizat, cu multă pricepere, Elena Udrea.

STIMAŢI NEBUNI... Dar cuvintele care ne "doare" cel mai tare au fost rostite de Gianina Corondan, Marius Vizante şi Bogdan Miu (Europa FM). "Visez că se vor asfalta toate străzile şi vom prinde măcar o zi in care vor fi funcţionale concomitent, că politica va fi mai puţin spectacol şi mai mult ajutor, că ni se va mai indrepta coloana vertebrală", speră Gianina. "Ca popor, cel mai bine ni se potriveşte zodia Racului. Apucăm bine cu cleştii şi... tragem inapoi!". Sau "Dacă te iei prea in serios, orice poate să-ţi dăuneze", spune Vizante. "N-aş vrea să mai ajung la Administraţia Financiară, la Poliţie sau alte instituţii ale statului - recunoaşte Bogdan Miu. Orice experienţă de genul ăsta te injoseşte şi-ţi strică ziua. Nu mai vreau nici să merg cu maşina prin traficul din Bucureşti, dar e cam greu să ajungi in Băneasa luănd-o pe Autostrada Soarelui." Dar nu-i nimic. "Stimaţi nebuni din Romănia, vă mulţumim că existaţi, că aşa măncăm şi noi o păine", ne mulţumeşte nouă, poporului, Dani Oţil de la Naţional TV. Colega lui Dani, Andreea Spătar, visează şi ea la ceva măreţ: "Cea mai tare partidă de amor din viaţa mea s-a petrecut intr-o parcare, dar visul meu este să fac sex in mare".

MANEVRE. "Este voinţa lui Dumnezeu ca eu să pasc acest popor - ne avertizează Gigi Becali. Dacă mă respecţi o dată te respect şi eu tot o dată. Dacă nu mă respecţi o dată, eu nu te respect de cinci ori." Şi ce dacă Gigi primeşte ameninţări cu moartea pe internet! "De cine pot să fie făcute şi astea? Cine umblă toată ziua pe globurile (n.r. - bloguri) alea? Numai ăştia de pe la SRI, de pe la SIE. Vechi securişti, numai manevre fac pe globuri."

Dacă ar fi să ne premiem personalităţile după vorbele pe care le nasc atăt de uşor, atunci ar primi cu toţii Diploma de Ioan-gură de... amar.

Deşteptarea!

"Eu cred că romănii s-au deşteptat din prima lor zi. De la Decebal şi Traian. Nu Remeş, ci inaintaşii noştri. Dar nu toţi... Nici măcar imnul «Deşteaptă-te, romăne!» nu are efect asupra lor. Poate deşteptarea acestor oameni ar face din Romănia o ţară mai europeană"

Bogdan Miu, realizator Europa FM

Respect!

"Nici nu ştiţi ce sensibilitate am eu in suflet, dar nu ştiu să mă exprim. Dacă aş şti aş vorbi mai frumos decăt Liiceanu şi Pleşu. Este voinţa lui Dumnezeu ca eu să pasc acest popor... Dacă mă respecţi o dată te respect şi eu tot o dată. Dacă nu mă respecţi o dată, eu nu te respect de cinci ori"

Gigi Becali, preşedinte PNG

dana.andronie@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: antimonden