x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Deftones, la Arenele Romane - Au schimbat fata rockului

Deftones, la Arenele Romane - Au schimbat fata rockului

de Alex Revenco    |    08 Iun 2006   •   00:00
Deftones, la Arenele Romane - Au schimbat fata rockului

Cea mai mare formatie de rock de la Metallica incoace care vine in Romania, Deftones, e considerata de unii critici prima trupa de crossover din lume. A crescut alaturi de trupe precum Korn sau Sevendust si a cantat in turnee sold-out inca de la inceputul carierei.

La o saptamana dupa Obituary & Novembre, Arenele Romane gazduiesc concertul extraordinar Deftones, ce nu trebuie scapat de nici un iubitor de muzica rock.

Mai mult, concertul greilor americani poate fi considerat un adevarat festival avand in vedere ca in deschidere canta sase trupe: Coma, Point Blank, Subscribe, Implant pentru refuz, Crize si Godmode.

CURENT. Primul hit Deftones, "Bored", a fost extras de pe albumul Adrenaline (1995) si a lansat un nou curent pe scena rock americana si mondiala, urmat de zeci si sute de alte trupe. E stiut faptul ca grupuri precum System of A Down, Fear Factory sau Machine Head au declarat ca una din sursele lor de inspiratie sunt Deftones. Intreg turneul Deftones 2006 este sold-out si cu siguranta la fel va fi si la Bucuresti, unde vom asista la un concert incendiary, la 25 iunie. Este cel de-al doilea eveniment de crossover/nu-metal organizat de Rock Your Mind in ultimele opt luni, dupa concertul Clawfinger, de la Sala Polivalenta. Biletele, care costa 60 RON, au fost retrase din provincie si se mai gasesc doar in Bucuresti, in reteaua Diverta si magazinul Muzica. Ultimele se vor gasi in ziua concertului la intrarea in Arene, dar vor avea pretul de 70 RON.

×
Subiecte în articol: antimonden deftones