x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Delicaţi ca ei - MR.&MS. n-au putut să se bruscheze pe platoul de filmare!

Delicaţi ca ei - MR.&MS. n-au putut să se bruscheze pe platoul de filmare!

de Anca Stanescu    |    27 Mai 2008   •   00:00
Delicaţi ca ei - MR.&MS. n-au putut să se bruscheze pe platoul de filmare!

Cei doi se ceartă. El pleacă supărat şi ajunge la studioul de repetiţii unde începe să cînte. Ea rămîne acasă şi devine din ce în ce mai nervoasă, distrugîn



Cei doi se ceartă. El pleacă supărat şi ajunge la studioul de repetiţii unde începe să cînte. Ea rămîne acasă şi devine din ce în ce mai nervoasă, distrugînd, la un moment dat, fotografiile şi amintirile care-i leagă. Între timp, el decide să plece spre casă, simţind că ceva nu este în regulă. Într-adevăr, o găseşte pe ea cu pumnul plin de pastile, ajungînd înainte să se întîmple o tragedie. Cei doi au parte de o împăcare pasională. Oare cine a trecut prin încercările de mai sus? Radu Sârbu (ex O-Zone) şi soţia sa, Ana (foto). Dar numai în faţa camerelor de luat vederi. Zilele trecute aceştia au filmat în două locaţii (o vilă din Paradisul Verde din Corbeanca şi studiourile Castel Film) videoclipul pentru primul single MR.&MS ­ Love is not a reason to cry.

FĂRĂ VIOLENŢĂ. Chiar dacă artiştii şi-au intrat bine în roluri, filmările au fost pline de scene pentru care s-au tras multe duble. Motivul? Anei şi lui Radu le-a fost foarte greu să adopte atitudinea necesară unei discuţii aprinse. Deşi cei doi sînt împreună de 11 ani, momentele în care au ridicat tonul unul la altul au fost foarte rare, aproape inexistente. De ceartă, nici pomeneală! De aceea, acum, regizorul (Iulian Moga) a fost nevoit să scoată din videoclip o scenă în care Radu trebuia să o bruscheze pe Ana şi aceasta să cadă. Radu şi-a dat seama că nici măcar nu poate mima violenţa necesară acelei secvenţe. Însă a existat şi reversul medaliei: au ieşit, mai mult ca perfect, cadrele în care Ana şi Radu trebuie să se împace într-un mod pasional...

CIOBURILE DIN PALMĂ. Din păcate, au avut loc şi mici incidente, Ana rănindu-se la mînă în scena în care sparge vaze în living. Din fericire, s-a ales doar cu cîteva tăieturi minore, aşa că filmările au continuat. O altă problemă a mai fost dată de faptul că Ana, nefiind obişnuită cu machiajul de televiziune şi cu luminile foarte puternice montate pentru filmări, a lăcrimat încontinuu, fapt care a necesitat (aproape) permanente retuşuri cosmetice.

Una peste alta, filmările de familie s-au încheiat armonios, Radu declarîndu-se plăcut surprins de calităţile actoriceşti ale Anei şi de colaborarea cu regizorul Iulian Moga. Aşteptăm şi alte “vlăstare” ale noului (din punct de vedere muzical) cuplu Radu-Ana.


×
Subiecte în articol: antimonden