x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Detector de purici

Detector de purici

25 Mar 2004   •   00:00
Adriana Maris, o filozoafa tacuta

Nici pana la aceasta ora, Adriana Maris, prezentatoarea Focusului de la Prima, nu s-a trezit. Dupa ce ne-a spus cum un baiat a ramas socat de uimire, blonda Maris l-a intrebat pe Dan Fintescu, colegul ei de la Meteo, de ce a mancat. Fintescu a raspuns sec: "Imi era foame", dar nu a uitat sa o si taxeze pe prezentatoarea matinala: "Ce-i asta, o intrebare filozofica?". Iar Maris, ca sa para filozoafa, a tacut. (Dana Andronie)

"Toate sexele" lui Brenciu

Horia Brenciu tine cu tot dinadinsul sa nu dezamageasca si continua seria ideilor din putul gandirii. In introducerea editiei de luni a "Asului din maneca", Horia ne-a dezvaluit de ce-i place lui pe sticla: "Avantajul meu ca prezentator tv este ca pot sa si ating fetele pe care dumneavoastra le vedeti la televizor. Si nici nu vreti sa stiti unde ajunge mana mea!". Nici n-am vrea sa stim, domnule Brenciu! Mai ales ca ati subliniat ca emisiunea pe care o prezentati incearca sa satisfaca "toate sexele". Si noi credeam ca se zice "ambele sexe"! (Dana Ciobanu)

Maruta discordiei

Catalin Maruta, care face cat Mircea Radu si Raluca Moianu la un loc, i-a adus la Tonomatul DP2 pe certaretii cu state vechi. I-au calcat, pe rand, pragul fostele Andre, Ion Dolanescu si Benone Sinulescu. Toate-s bune si frumoase, numai ca invitatii s-au impacat numai de ochii... camerelor de luat vederi. Dupa ce au tot divortat una de alta, andrelele au fost puse in situatia de a se pupa de impacare cu Maruta, in direct, pe Tonomat. La fel au patit si Dolanescu si Beni, dar dragoste cu de-a sila nu se poate! (Catalina Iancu)

Pentru Adriana Titieni si cercul e rotund

Tare rau e sa fii obosit! Dupa un week-end de munca, prezentatoarea de la National TV nu s-a trezit cum se cuvine luni dimineata si ne-a zgariat fara mila timpanele. Asa se face ca le-a indicat invitatilor in studioul Triminetii sa se aseze astfel incat sa faca un "cerc rotund". Mai apoi, discutandu-se despre gemeni, Adriana Titieni (mama a doi copii) si-a etalat cunostintele, informandu-ne ca "gemenii neidentici se nasc din placente diferite". Nu i-ar strica sa mai puna mana pe carte! (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden