x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden DiCaprio, Scorsese şi De Niro, la Macao pentru deschiderea unui nou cazinou

DiCaprio, Scorsese şi De Niro, la Macao pentru deschiderea unui nou cazinou

27 Oct 2015   •   14:56
DiCaprio, Scorsese şi De Niro, la Macao pentru deschiderea unui nou cazinou

Regizorul Martin Scorsese, alături de doi dintre actorii săi preferaţi, Leonardo DiCaprio şi Robert De Niro, inaugurează marţi seara noul cazinou Studio City, la Macao, conform AFP.

Promotorii acestui nou complex hotelier flamboaiant - care deţine printre altele şi un simulator de zbor inspirat de seria de filme "Batman" - se declară optimişti cu privire la această investiţie, în pofida prăbuşirii sectorului jocurilor de noroc în Macao, această veche colonie portugheză reintrată din 1999 sub administraţia Beijingului.

Încasările din jocuri de noroc au scăzut în luna septembrie a acestui an cu 33% faţă de aceeaşi lună a anului trecut, o consecinţă a politicilor coordonate de la Beijing privind diversificarea activităţilor în această regiune.

"Sperăm că deschiderea hotelului cazinou Studio City va servi drept catalizator pentru creşterea veniturilor din jocuri de noroc", a declarat luni, într-o conferinţă de presă Lawrence Ho, copreşedinte al companiei Melco Crown Entertainment alături de "regele" australian al jocurilor de noroc, James Packer.

Inaugurarea hotelului cazinou Studio City, o investiţie de 3,2 miliarde de dolari, va fi marcată prin proiecţia filmului "The Audition", un scurtmetraj în regia lui Martin Scorsese în care joacă Leonardo DiCaprio, Robert de Niro şi Brad Pitt.

În presa americană a fost publicată informaţia că producţia acestui film de doar 15 minute a costat 70 de milioane de dolari, fiecăruia dintre cei trei mari actori revenindu-le câte 13 milioane de dolari. Compania Melco Crown Entertainment a dezminţit însă această informaţie.

×