x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Divertisment - Oana Sarbu vrea in televiziune

Divertisment - Oana Sarbu vrea in televiziune

de Simona Ecovoiu    |    21 Oct 2006   •   00:00
Divertisment - Oana Sarbu vrea in televiziune

Dupa ce a jucat in "Secretul Mariei", Oana Sarbu n-a mai primit un alt rol in telenovela. Spera insa ca va realiza o emisiune de divertisment la Antena 3.

Jurnalul National: De ce n-ai primit un rol si in noua telenovela "Vocea inimii"?
Oana Sarbu: Nu mi-a propus nimeni. Oricum, munca la o telenovela difera de cea la un film. Cand am jucat in "Liceenii" stiam dinainte scenariul, aveam timp berechet de repetitii, lucruri care la un serial de televiziune nu se mai intampla. Scenariul unei telenovele se schimba mereu, actorii primesc textul seara si pana dimineata trebuie sa il pregateasca, asa ca e obositor, e totul cam pe fuga. Dar, daca as fi contactata, as juca din nou.

E adevarat ca vrei sa fii gazda unei emisiuni de divertisment.
Am prezentat un proiect conducerii postului Antena 3 si astept raspunsul. Este vorba despre o emisiune de divertisment pe care as vrea sa o realizez si s-o prezint sambata seara.

Unde mai canti?
Figurez pe afisul spectacolului de revista "Baietii cu sticleti" de la Teatrul "Constantin Tanase" din Bucuresti, dar si la Teatrul Masca, unde sustin recitaluri alaturi de instrumentisti foarte valorosi, printre care se afla si Virgil Popescu. In plus, am mai prins un contract foarte bun la un casino din Sinaia. Acolo cant mai ales pentru turistii straini. Sunt platita foarte bine, asa ca se merita sa sustin show-uri in fiecare week-end.

"Intre mine si Virgil exista doar o relatie profesionala"

Tot Virgil, fostul tau sot, iti compune piesele?
Da, acum lucram impreuna la un album cu melodii de dragoste. Am colaborat si cu alti compozitori, caci am intentionat sa schimb putin si stilul, dar posturile de radio nu mi-au difuzat melodiile, se pare ca nu erau pe gustul directorilor. E clar ca noi, cei din garda veche, suntem dati la o parte, chiar daca venim cu noutati. Mai pregatim si cateva concerte de Craciun, pe scurt, am o perioada foarte aglomerata.

Virgil te-a iubit enorm, a suferit mult cand ati divortat. Te mai curteaza si acum?
Nu vorbim decat despre muzica, dar stiu ca nu s-a insurat. E mai degraba preocupat de munca. Mai nou, preda intr-o gradinita.
×
Subiecte în articol: antimonden