x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ducu Bertzi a ajuns si la Br"

Ducu Bertzi a ajuns si la Br"

12 Dec 2004   •   00:00

Ducu Bertzi tocmai s-a intors din Italia si din SUA, unde si-a promovat albumul "Cantece din Maramures". La Milano, cantaretul s-a intalnit cu tatal Alexandrei Dinu.


ROXANA I. ANCUTA

Click pentru a mari imaginea
ECHIPA. Mihai Nenita (stanga), Marius Batu, Vlady Cnejevici, Ducu Bertzi, Florian Pittis si Tiberiu Dinu, in vizita in localitatea Br"
"Pentru prima data am fost sa cant si la Milano. Am stat intr-un hotel de 5 stele, acolo fiind cazati si baietii de la echipa AC Milan. Ma oftic ca nu am apucat sa vad un meci de fotbal la Milano, pentru ca in ziua in care am avut concert a fost si un meci de fotbal", povesteste Ducu.

Chiar daca nu s-a conversat si n-a luat autografe de la milanezi, cantaretul a apucat totusi sa se fotografieze cu antrenorul lor. Bertzi s-a intalnit si cu tatal Alexandrei Dinu, consulul Romaniei in Italia, Tiberiu Dinu, care a dus intreaga echipa a lui Ducu sa viziteze Lugano. "De acolo, am ajuns intr-o localitate situata in varful unui munte si care se numea pur si simplu Br". Acolo toata lumea vorbeste in soapta, iar casele sunt "sculptate" in piatra."

Dupa Milano a urmat Chicago, unde Ducu Bertzi a sustinut doua cantari. Printre invitatii sai s-au numarat consulul general al Romaniei, George Predescu, si multi oameni de afaceri romani. "Am ajuns si la vestitul club de jazz Greenville, unde l-am "revazut" pe Al Capone. De fapt, am revazut poza lui, care troneaza pe pianul de dincolo de bar." Acum, solistul continua promovarea materialului muzical si in tara.

×
Subiecte în articol: antimonden