x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dupa Big Ben Tower Bridge s-a intepenit

Dupa Big Ben Tower Bridge s-a intepenit

03 Iun 2005   •   00:00

Dupa ce in urma cu o saptamana celebrul Big Ben a stat, a venit randul Podului Londrei "sa-si faca de cap". Basculele podului construit in 1894 s-au ridicat pentru a trece un vapor, insa nu au mai putut fi coborate.

  • LUME, LUME...

  • Restaurant WC in Taiwan

    Restaurantul "Marton" (de la cuvantul chinez matong - toaleta) si-a deschis portile. Localul taiwanez ii intampina pe clienti cu scaune in forma de closet. Asiaticii, foarte incantati de ideea proprietarului Eric Wang (26 de ani), vin aici sa serveasca mancaruri traditionale, asezati pe WC-uri occidentale, dar si autohtone.

    A fugit dupa o cearta cu tatal

    O maimuta colobus in varsta de 4 ani a fugit de la Gradina Zoologica din Belfast dupa ce s-a certat cu tatal sau. Ingrijitorii spun ca la aceasta varsta sunt foarte dese "ciondanelile" dintre "parinti" si "copii", mai ales pentru ca puii doresc sa fie mai independenti.

    Testament - 1,2 milioane de lire pentru caini

    O vaduva foarte bogata din Marea Britanie a lasat intreaga avere - 1,2 milioane de lire sterline - unei asociatii de protectie a cainilor, iar familia nu va beneficia de nici un penny. De asemenea, o suma frumusica de bani va primi si ingrijitoarea sa, Julie Murgatroyd, care a mostenit si catelul preferat al lui Marion Heywood, pudelul Hooly. Marion Heywood s-a sinucis la noua ani dupa ce sotul sau, Barry, si-a luat viata in casa de vacanta a familiei.

    Londra - Tower Bridge s-a intepenit

    Dupa ce in urma cu o saptamana celebrul Big Ben a stat, a venit randul Podului Londrei "sa-si faca de cap". Circulatia a fost intrerupta timp de mai multe ore, dupa ce bratele podului au refuzat sa mai coboare. Basculele podului construit in 1894 s-au ridicat pentru a trece un vapor, insa s-au intepenit si n-au mai revenit "la normal". Mecanicii au lucrat de zor pentru a repara defectiunea aparuta si pentru ca si circulatia sa poata fi reluata.

    Incendiu - A dat foc ca sa scape de musafiri

    Cu siguranta ati trecut prin urmatoarea situatie: musafiri nepoftiti. V-ati fi dat si de trei ori peste cap, numai sa scapati de ei. Dar sa va dati foc la casa v-ati gandit? Ei bine, Dean Craig s-a gandit. Cand s-a trezit cu doi prieteni in casa, omul s-a facut ca a scapat paharul cu "tarie" pe podea si... oops... si bricheta. Covorul a luat foc, dar musafirii tot n-au plecat. I-au sarit in ajutor si au chemat pompierii. Acum barbatul in varsta de 46 de ani risca sa stea putin la inchisoare, pentru ca a incendiat cu buna stiinta casa mamei sale.

    Pervers - Camera video in propria baie

    Troy Cates, un ofiter de Politie in varsta de 37 ani, a fost gasit vinovat de invadare a intimitatii. Culmea e ca obsesiile bolnavicioase ale tanarului s-au manifestat chiar in sanul familiei, in propria... baie. Politia a intrat in posesia unor dovezi care demonstreaza ca Troy Cates a ascuns o camera de luat vederi in incinta baii si i-a filmat pe membrii familiei in cele mai intime ipostaze.

    Verdict - Grasimea, vinovata pentru obraznicii

    Un judecator italian a decis: pedeapsa aplicata infractorului care-si ameninta colegii de clasa, care deranjeaza linistea publica si care are un comportament violent va fi o cura de slabire! Pustiul in varsta de 17 ani cantareste 100 de kilograme si judecatorul crede ca o dieta ii va creste "respectul de sine", el punand comportamentul obraznic pe seama kilogramelor in plus. De asemenea, judecatorul milostiv i-a "recomandat" nabadaiosului sa mai dea si pe la scoala, sa faca munca voluntara si neaparat sa ia niste cursuri de mecanica...

    Scriitor - McCartney a trecut la carti pentru copii

    Paul McCartney s-a apucat sa scrie carti pentru copii. Volumul "High in the Clouds: An Urban Furry Tale" va aparea in octombrie in 500.000 de copii. Cartea povesteste aventura unei veverite si a unei broscute care pornesc intr-o calatorie cu balonul. Tata a cinci copii, McCartney (62 de ani) a spus ca ideea i-a venit dupa ce a lucrat la un film de animatie.

    Nunta - Casatorie pe Everest

    Doi alpinisti nepalezi s-au casatorit pe Everest, Moni Mulepati (24 de ani) si Pem Dorjee(23) schimband juramintele la 8.850m altitudine. Ei nu au instiintat rudele despre eveniment, martori fiind doar cei 45 de alpinisti impreuna cu care au urcat Everestul.

    Rubrica realizata de Adriana Paduraru si Miruna Mihalcea
    ×
    Subiecte în articol: antimonden