x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Viața tumultuoasă a lui Elon Musk. Excentricul miliardar a devenit tată pentru a 12-a oară

Viața tumultuoasă a lui Elon Musk. Excentricul miliardar a devenit tată pentru a 12-a oară

de Redacția Jurnalul    |    27 Iun 2024   •   18:30
Viața tumultuoasă a lui Elon Musk. Excentricul miliardar a devenit tată pentru a 12-a oară
Sursa foto: Hepta

Elon Musk a devenit din nou tată, la începutul acestui an. Este cel de-al treilea copil pe care fondatorul Tesla îl are cu Shivon Zilis, directoare la Neuralink, una dintre companiile miliardarului.

Excentricul om de afaceri are 52 de ani și 12 copii

Vestea venirii pe lume a ultimului său copil nu a fost ținută în secret, după cum afirmă acesta. Nu se știu nici numele și nici sexul copilului. , notează The Independent

„Cât despre faptul că am „devenit tată din nou în secret”, e o afirmație falsă. Toți prietenii și familiile noastre știu. Faptul că nu am făcut o declarație publică, ceea ce ar fi fost ciudat, nu înseamnă „secret””, a precizat Elon Musk. 

Elon Musk mai are 2 copii cu Zili, în vârstă de 38 de ani.

Vestea despre copilului lui Musk a devenit publică prin intermediul Bloomberg. În iulie 2022, s-a aflat că Musk a devenit tată de gemeni cu Zilis. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată în noiembrie 2021. Cu doar câteva săptămâni înainte ca Musk și cântăreața Grimes să devină părinți pentru a 2-a oară. 

La circa 2 ani după nașterea gemenilor, a fost dezvăluit faptul că se numesc Strider și Azure. 

În biografia lui Musk, scrisă de Walter Isaacson, a fost confirmat și faptul că miliardarul și Grimes au avut și cel de-al 3-lea copil, în septembrie 2023. Acesta se numește Techno Mechanicus și i se spuneTau. La doar câteva luni după această naștere, Elon Musk a devenit tată din nou. 

Elon Musk a fost căsătorit de două ori. Prima  soție, scriitoarea Justine Wilson, i-a fost colegă la Queen’s University, în Canada. Musk și Wilson s-au căsătorit în anul 2000. Primul lor copil, Nevada Alexander Musk, s-a născut 2 ani mai târziu. Însă copilul a murit când avea doar 10 săptămâni. 

„Nu e nimic mai rău decât să pierzi un copil,” a scris Musk într-un email din 2018, trimit către un tată care și-a pierdut fiul într-un accident Tesla. 

„Primul meu copil mi-a murit în brațe. I-am simțit ultima bătaie a inimii”, a mai scris Elon Musk.. 

Wilson și Musk au avut gemeni în 2004, numiți Griffin și Vivian. În 2006 au avut tripleți, și îi cheamă Kai, Saxon și Damian. 

În iunie 2023, Vivian, cunoscută în trecut drept Xavier Alexander Musk, și-a schimba numele și sexul. 

„Nu mai vreau să locuiesc cu sau să fiu înrudită cu tatăl meu biologic, în absolut nicio formă”, a spus Vivian, potrivit useit.ro.

 

×
Subiecte în articol: elon musk copii