x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Etnosimfonica, la Callatis

Etnosimfonica, la Callatis

de Anca Stanescu    |    08 Iun 2007   •   00:00
Etnosimfonica, la Callatis
Sursa foto: CHRISTIAN SILVA/

Anul acesta, Festivalul Callatis se ţine cu o lună mai devreme ca de obicei. Asta da surpriză! Suntem aşteptaţi cu mic, cu mare să ascultăm muzică de calitate şi să urmărim concursuri.

La mare, luna lui Gustar pare a fi cea mai generoasă-n clienţi. Nisipul devine insuficient pentru a adăposti miile de trupuri dornice de bronzare. Ce te faci insă cu lunile anterioare? Puţin spirit managerial şi se rezolvă afluxul de turişti. Cel puţin in Mangalia... Ca să adune clienţii căt mai din vreme, de fapt să prelungească sezonul estival, organizatorii şi-au făcut planul de festivaluri şi vor da drumul la apă Callatisului tocma’ din iulie, mai precis intre 9 şi 15. Inainte de asta, Felicia Filip, insoţită de trupa K1, va colinda Europa cu Etnosimfonica (sub titulatura Callatis Eurotour). Debutul va fi la Viena, la 29 iunie. Vor urma Nürenberg, Salzburg şi Roma. Din Cetatea eternă, artiştii noştri vor descinde direct pe nisipul de la ţărmul Mării Negre, la finalul festivalului. Ce se va intămpla la Callatis? De toate, pentru toţi amatorii de căntări, concursuri, lansări şi spectacole. Concursurile de Miss Diaspora vor fi ţinute in fiecare seară, ca să mai prelungească probabil arşiţa de peste zi. Oaspeţii străini nu vor mai fi lăsaţi singuri... pe scenă, ci vor cănta doar in compania alor noştri.

E SALON! Anul acesta, la Mangalia se va desfăşura şi salonul artiştilor romăni de pretutindeni, ce va cuprinde expoziţii de pictură şi diverse creaţii. Spectacolele de teatru şi lansările de carte vor intregi regalul de la ţărmul mării.
Celor care nu vor ajunge la Callatis le spunem să nu-şi piardă speranţa şi să urmărească Antena 1, de la ora 21:00. Spor la vizionat!

×
Subiecte în articol: antimonden