x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Eurovision - Cadou de marca

Eurovision - Cadou de marca

de Simona Ecovoiu    |    05 Mar 2006   •   00:00
Eurovision - Cadou de marca

Pentru ca tinuta de scena a lui Traistariu lasa de dorit, Botezatu s-a oferit sa-i schimbe look-ul. Creatorul de moda i-a promis ca ii face o tinuta gratuita daca se claseaza pe primul loc.

Mihai Traistariu recunoaste ca hainele nu se asaza bine pe el, asa ca nu a ripostat cand ziaristii si forumistii l-au luat peste picior: "Sunt cam pipernicit, masor 1.71 m si cantaresc doar 63 de kilograme. Normal ca nici un articol vestimentar nu sta ca lumea pe mine. Inainte de faza nationala a concursului Eurovision am cerut parerile unor stilisti, dar am de-cis sa merg pe mana lui Razvan Ciobanu. Hainele le-am luat din Mall, cu 12 milioane de lei".

PROMISIUNE RESPECTATA. Traistariu n-ar fi vrut sa dezvaluie numele stilistului, pentru a nu-i crea lui Razvan neplaceri: "La urma-urmei, nu el este vinovat, a incercat si pentru asta ii multumesc". Convins ca va reusi sa-i imbunateasca solistului imaginea, Catalin Botezatu si-a oferit serviciile: "Adevarul este ca pe Bote l-am cautat si mai inainte, dar cum trebuia sa plece din tara mi-a promis ca imi va face o tinuta gratuita, daca ma clasez pe primul loc.

CALITATI VOCALE. Pe scurt, zilele acestea voi afla cum ma voi imbraca la Atena". In alta ordine de idei, Mihai Traistariu si compozitorul piesei vor sa modifice, pe alocuri, melodia "Tornero": "Romanii sunt satui de trilurile mele, de inaltele pe care le folosesc in fiecare piesa. La faza nationala am renuntat la ele, dar nu acelasi lucru il voi face la Atena. Vreau sa-mi pun in evidenta calitatile vocale". Si coregrafia va fi de nerecunoscut: "Nu ne-am prezentat cum trebuia la spectacolul TVR, dar ce sa faci doar in sase zile de pregatiri? Am intrat deja in sala de repetitii, voi dansa si eu, desi nimeni nu ma crede in stare".

CONCURS AL ATOMIC. Performanta obtinuta de Mihai i-a adus, cum era si firesc, publicitate: "Atomic mi-a propus sa realizeze un videoclip pentru «Tornero», in plus, va organiza un concurs: «Voi fi imbracat in mai multe tinute, iar fanii o vor vota pe cea potrivita»".

Si, ca sa vedeti ca nu numai surorile Indiggo au parte de cronici in revistele germane, Revista Bild s-a aratat interesata de un interviu cu premiantul nostru: "Mi-au cerut si poze din concurs. Interviul il vom realiza prin e-mail".
×
Subiecte în articol: antimonden