x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Eurovision - Dracula e in finala!

Eurovision - Dracula e in finala!

de Dana Andronie    |    04 Feb 2007   •   00:00
Eurovision - Dracula e in finala!

Gata, ne-am ales cu cele 12 piese pentru finala nationala Eurovision 2007! Primii pe lista sunt Andra & Simplu, piesa lui Marius Moga - "Dracula, my love", fiind cea care a primit cele mai multe voturi din partea publicului.

Gata, ne-am ales cu cele 12 piese pentru finala nationala Eurovision 2007! Primii pe lista sunt Andra&Simplu, piesa lui Marius Moga - "Dracula, my love", fiind cea care a primit cele mai multe voturi din partea publicului.

Iata lista cu premiantii din cea de-a doua semifinala de ieri-seara: Andra&Simplu, Desperado si Tony Poptamas, Ionut Ungureanu, Trupa Veche, Tibi Scobiola, Marcel Pavel. Vi-i reamintim pe ceilalti sase concurenti care au trecut de prima semifinala: Nico, Morandi &Wassabi, New Effect feat. Moni-K, Desperado si Tony Poptamas (din nou), Rednex feat. RoMania si Locomondo. Piesa lui Marius Moga - "Dracula, my love", a primit cele mai multe voturi din partea publicului. Controverse. Se pare ca jocul "de-a uite plagiatul nu-i plagiatul" i-a fost cu folos compozitorului, telespectatorii acordandu-i totusi sansa de a ajunge cel putin in finala nationala. Bucuria lui Moga de a fi admis mai departe in cursa pentru Helsinki se poate termina "inainte de vreme". Luni se va mai intruni o comisie pentru a stabili daca "Dracula, my love" va fi sau nu descalificata! Dupa acuzatiile de plagiat, Marius Moga va fi supus unei alte "evaluari". Se pare ca, la MTV Romania din 2005, Mozart al nostru a cantat cateva acorduri din refrenul piesei cu care anul acesta paricipa la Eurovision, in calitate de compozitor. Specialistii vor decide daca melodia va mai ramane in concurs, avand in vedere ca "a vazut" lumina scenei acum doi ani!!! Sa speram ca nu vom face infarct pana la 10 februarie, la finalul acestei finale mioritice a campionatului international de muzica Eurovision!

×
Subiecte în articol: antimonden