x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Expo mariaj / Baron, pregătiri de nuntă virtuală

Expo mariaj / Baron, pregătiri de nuntă virtuală

de Catalina Iancu    |    01 Feb 2009   •   00:00

După ce a scăpat-o printre degete pe Elisabeta Stroe (fostă Bety şi ex-Etnic), Radu Baron se pregăteşte de nunţile... altora.



Între... prinzătorul manager de fete dornice de afirmare nu numai că scoate bani din re­citalurile vedetelor pe care le păstoreşte, dar mai economiseşte destule fonduri fotografiindu-le cu mâna şi cu aparatul lui. Mai nou însă a venit cu o idee mai creaţă chiar şi decât părul Ele­nei.

După ce şi-a dus trupele la un târg de nunţi şi urmează să le mai ducă să se producă şi astăzi la încă o manifestare de gen (Târgul de nunţi de la Romexpo), Baron a lansat un website dedicat mariajelor, www.MuzicaPentruNunta.ro, "unde tine­rii pot intra să-şi aleagă artistul preferat pentru nunta lor".

Paleta este foarte largă: muzică de petrecere, etno, latino sau populară. Interesant este că, la pagina cu pricina, în poza cu for­maţia Etnic apar trei fete! Inclusiv Bety, cea cu care fostul iubit şi impresar este în proces. Oare să-i fi scăpat managerului din greşeală fotografia cu pricina? Sau entuziasmat de atâtea nunţi l-or fi prididit nostalgiile?

×
Subiecte în articol: antimonden