x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Festivalul de moda de la Iasi: 35.000 de euro

Festivalul de moda de la Iasi: 35.000 de euro

10 Mai 2005   •   00:00

Ieri-seara s-a dat startul Festivalului de moda de la Iasi. Daca editia trecuta i-a "saracit" pe organizatori cu 100.000 de euro, de data aceasta costurile n-au depasit 35.000 de euro.

Irina Schrotter, gazda evenimentului ce se desfasoara la Teatrul National, a anuntat ca vor urca pe podium si interpreta Cream, dar si Andreea Raicu.

De asemenea, pe scena vor "defila" si baietii de la Parazitii. Ce cauta ei la Iasi? "Vom canta despre nedreptatile din Romania. Nu multi stiu, dar pana in 2007 se afla pe lista de a fi desfiintate mai multe fabrici si firme de confectii. Este strigator la cer! Ce-o sa facem? O sa mergem sa lucram la chinezi sau la rusi?". Ziaristii, stylistii, designerii si manechinii au la dispozitie, in cele doua zile de show, o tona de cafea, oferita de unul dintre sponsori. Nicoleta Luciu nu a mai prezentat aseara rochia de mireasa a Lizei Panait, asa cum a facut-o la Bucuresti, fara a motiva insa absenta. Reprezentantii Casei Vili s-au deplasat in capitala modei cu patru masini pline-ochi de haine. Stiti cat costa o colectie? In jur de 12.000 de euro. Aceasta suma este valabila pentru debutanti. Veteranii modei insa au depasit bugetul cu multe mii de euro. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden