x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fiica lui Bob Geldof, Peaches, a murit din cauza unei supradoze de heroină

Fiica lui Bob Geldof, Peaches, a murit din cauza unei supradoze de heroină

de Istvan Deak    |    01 Mai 2014   •   14:56
 Fiica lui Bob Geldof, Peaches, a murit din cauza unei supradoze de heroină

Peaches Geldof, fiica muzicianului irlandez Bob Geldof, a murit din cauza unei supradoze de heroină, ca şi mama ei, Paula Yates,în 2000, relatează cotidianul britanic The Times.

Peaches, fostă jurnalistă, fotomodel şi prezentatoare de televiziune, a fost găsită moartă la 7 aprilie. Avea numai 25 de ani. Autopsia efectuată după decesul acesteia s-a dovedit neconcludentă, mulţi punând moartea ei subită pe seama unor diete draconice pe care le urma.

Dar inspectorul şef de poliţie Paul Fotheringham anunţă că analizele toxicologice au arătat că tânăra a decedat din cauza unei supradoze de heroină.

Mama lui Peaches, Paula Yates, prezentatoare britanică de televiziune, a murit tot din cauza unei supradoze, în 2000, la vârsta de 41 de ani.

Peaches a fost găsită în casa de vacanţă din Kent, unde se afla împreună cu fiul de 11 luni. Soţul său, Thomas Cohen, 23 de ani, nu era acasă în momentul decesului acesteia. Cei doi mai au un băieţel în vârstă de 23 de luni.

Soţul lui Peaches Geldof ar vrea să vândă casa în care a murit fiica lui Bob Geldof. Muzicianul nu suportă să mai stea în casa în care a fost găsită moartă soţia lui şi ar vrea să o scoată la vânzare imediat după încheierea anchetei, potrivit Sunday People.
„Este prea dureros pentru el să mai stea acolo. Nu suportă să mai locuiască în casa în care i-a murit soţia”, a spus un prieten al cântăreţului. Cohen ar vrea să locuiască aproape de părinţii săi şi să găsească o casă în sud-vestul Londrei, în care să stea cu cei doi copii.
„Suntem îngrijoraţi pentru Tom, nu îşi dă seama că este văduv, cu doi copii, la 23 de ani”, a spus prietenul cântăreţului.




 

 

×
Subiecte în articol: Peaches Geldof paula Yates