x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fiul nelegitim al lui Alain Delon s-a stins din viață. Fotograful a avut o viață tragică

Fiul nelegitim al lui Alain Delon s-a stins din viață. Fotograful a avut o viață tragică

de Redacția Jurnalul    |    24 Mai 2023   •   12:30
Fiul nelegitim al lui Alain Delon s-a stins din viață. Fotograful a avut o viață tragică
Sursa foto: Hepta

Fiul nelegitim al celebrului actor francez Alain Delon s-a stins din viață. Acesta a fost găsit mort în locuința sa din Paris.

Ari Boulogne avea 60 de ani și era fotograf. Moartea sa a fost anunțată în noaptea de 19/20 mai de către partenera sa, care a fost apoi arestată sub suspiciunea de neacordare a asistenței unei persoane aflate în pericol și omor prin imprudență, scrie Le Figaro.

„Se desfășoară o arestare a poliției pentru neacordarea de asistență unei persoane aflate în pericol și a se clarifica împrejurările în care s-a produs decesul victimei, care era hemiplegic”, a transmis Procuratura din Paris.

El a fost  internat recent la Spitalul Georges Pompidou. Locuia în arondismentul 15 din Paris împreună cu Yasmina, partenera sa de viață în vârstă de 58 de ani, cu care are doi copii. Ari Boulogne era paralizat parțial și se deplasa cu ajutorul unui scaun cu rotile. 

Partenera sa este cea care l-a găsit decedat în sufragerie. Însă poliția spune că trupul acestuia se afla într-o „stare avansată de descompunere”, ceea ce înseamnă că murise de mai multe zile. 

Potrivit presei franceze, Yasmina ar fi declarat la poliție că fotograful a murit din cauza unei supradoze. Ea a spus inițial că tocmai s-a întors dintr-o vacanță cu fiul ei, în vârstă de 21 de ani., însă o vecină a povestit că a văzut-o în curtea imobilului, în urmă cu o săptămână.  Yasmina a afirmat apoi că i-a fost frică să anunțe moartea bărbatului pentru a nu fi acuzată. De asemenea, vecinii spun că cei doi se certau frecvent, precizând că el era consumator de droguri iar ea este ciudată. 

Cine a fost Ari Boulogne

S-a născut Christian Aaron Päffgen, pe 11 august 1962, fiind fiul cântăreței germane Christa Päffgen (Nico), din trupa „ The Velvet Underground”, cu care Alain Delon a avut o aventură la începutul anilor ‘60.  Nico a murit în 1988. 

El a luat numele bunicii sale Edith Boulougne, mama lui Alain Delon, care l-a crescut o lungă perioadă și l-a adoptat împreună cu cel de-al doilea soț. 

În autobiografia sa, „Dragostea nu uită niciodată”, acesta a vorbit despre relația apropiată cu mama sa biologică.

„De la 16 ani până la sfârșit am împărțit același medicament, aceeași seringă. A fost un mod de a fi împreună ”, a scris el în 2018.

Deși Ari a încercat de mai multe ori să-l determine pe tatăl său să-l recunoască, acesta a refuzat, nedorind să facă nici un test de paternitate.

Ari Bolougne a intentat acțiune în justiție, în 2019, împotriva lui Alain Delon la Tribunalul din Orléans dar instanța și-a declinat competența. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: ari bolougne alain delon