x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Folk de spital

Folk de spital

de Dana Andronie    |    18 Mai 2007   •   00:00
Folk de spital

Asistente, cutii pentru colectarea deşeurilor infecţioase rezultate din activitatea medicală şi reţete. Pregătiri pentru "Patria, Spitalul de Nebuni".

Nebun, dar bun - Daniel Iancu s-a lansat cu patrie cu tot!

Asistente, cutii pentru colectarea deşeurilor infecţioase rezultate din activitatea medicală şi reţete. Pregătiri pentru "Patria, Spitalul de Nebuni".

Autorul de drept al noului spital (muzical) este folkistul cu "vine valu’ şi-mi ia calu’". Miercuri seară, Daniel Iancu şi-a lansat, intr-un cadru adecvat, albumul "Patria, Spitalul de Nebuni". Aşadar, două asistente ne-au intămpinat la intrare, intrebăndu-ne dacă vrem să ni se ia tensiunea. Am primit. "12 cu 9", o tensiune nu tocmai bună, dar am fost totuşi lăsaţi să intrăm la "Spitalul lui Iancu". Am devenit astfel "pacienţii" unei lansări nebune, dar pe bune. Am fost diagnosticaţi cu "dependenţă acută de muncă". Recomandarea: "Tratează-te gratuit la bar cu suc, bere şi cafea".Â

IRONIE A LA IANCU. Eugen Avram, Daniel Făt, Mircea Bodolan, Ţapinarii, un grup de cinci folkiste din Piatra-Neamţ (Cleştar) şi Florin Chilian ne-au tratat cu puţin folk inaintea omului serii Daniel Iancu. Folkul lor a fost atăt de bun, incăt ne-am vindecat (de rele)! Iancu se vinde sub motoul "Patria NU este norodul, ci tagma jefuitorilor", cu 12 piese noi presărate cu ironie şi momente comice interpretate de Toni Tecuceanu. Am păstrat pentru final mulţumirile artistului: "Mulţumesc bunilor mei prieteni care-au pus umărul la realizarea acestui album, precum şi fetelor mele, Misha şi Andreea (corul de copii din finalul piesei «Patria»). Mulţumesc firmelor de lipici care şi-au oferit produsele pentru lipirea Tavanului Senatului şi Aurei Stimabilei, precum şi cadrelor de la Spitalul de Nebuni.

N-am să vă uit niciodată! Mulţumesc şi mamei mele care m-a dat la acordeon cănd aveam 6 ani".

×
Subiecte în articol: antimonden