x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Gianina a ramas blocata in toaleta

Gianina a ramas blocata in toaleta

17 Dec 2004   •   00:00

AJUTOR - Instalatorul a fost nevoit sa sparga usa

Gianina Corondan a trecut joi seara printr-un moment penibil. Ea a ramas blocata in toaleta Complexului Mall. A fost nevoie de interventia unui instalator pentru ca usa buclucasa sa fie deschisa.
SIMONA ECOVOIU

GHINION. Gianina Corondan a iesit cam "sifonata" din toaleta buclucasa
Plaza Romania (noul Complex Mall) a fost joi seara gazda evenimentului Next Generation Models, spectacol in cadrul caruia a fost desemnat cel mai bun tanar model al anului 2004. Dar noi, carcotasii, am fost interesati mai degraba de vedetele care au onorat invitatia la show.

SFATURI. Si-a facut aparitia si deja celebrul cuplu Peter Imre si Diana Lascarescu (TVR 2). Am aflat ca omul de afaceri Peter Imre s-a ratacit cu masina in cartierul Drumul Taberei, nestiind unde este noul Mall. Organizatorii l-au sfatuit telefonic sa urmareasca linia tramvaiului 41, dar, dupa raspunsul sau, e clar ca nu l-au ajutat cu nimic, raspunzandu-le disperat: "Pai am mers eu vreodata cu tramvaiul?". In cele din urma a gasit locatia. E clar ca joi n-a fost ziua lui norocoasa din moment ce n-a fost recunoscut la intrare de bodyguarzi. Drept urmare, era cat pe ce sa nu treaca de baietii in uniforma. Totusi, la capitolul necazuri, Imre a fost detronat de Gianina Corondan, vedeta postului TVR, ce fusese desemnata sa prezinte gala. Lumea o cauta disperata sa urce pe scena, caci se apropia ora cu pricina, ba chiar se faceau anunturi ca va incepe show-ul, doar-doar Gianina va auzi mesajul. Cine sa stie insa ca blondina ramasese blocata in toaleta, iar incercarile sale de a iesi s-au dovedit a fi zadarnice. Cam 25 de minute s-au chinuit un instalator si un bodyguard sa deschida usa. Asta e, se mai intampla si la case mai mari! In sala a aparut si sotul Danielei Savuica, Razvan Stanciu, desi nu-l invitase nimeni. Luat la rost de fetele de la intrare, el a recunoscut ca nu are invitatie, dar ca-l intereseaza evenimentul. A fost lasat in sala, ca doar nu era sa-l dea pe usa afara. Cum sa nu-l intereseze, cand si el se ocupa de astfel de evenimente si trebuia sa vada ce pregatise concurenta? La urma urmei, are dreptate…

BUN-GUST. Au avut loc si prezentari de moda ale Caselor de Moda Agnes Toma, Morgan, Etam, Avanti Furs, Tina R. si Wilhelmina Arz. N-a lipsit nici Catinca Roman, fiica politicianului Petre Roman, care a gandit o colectie foarte apreciata de public, de bun-gust. Se vede de la o posta ca a facut studii de specialitate la cele mai bune scoli de design din strainatate! Pacat insa ca prezentarile sale de moda sunt atat de rare! Am remarcat-o si pe Roxana Ciuhulescu (de fapt, la inaltimea pe care o are, chior sa fii si tot o vezi!), care s-a intretinut cu un director. Vorbeau despre afaceri, ca doar fata e serioasa! Lista VIP-urilor continua cu Cove, fostul iubit al Oanei Zavoranu, si George Dumitrescu.

PREMIU DE 250.0000 DOLARI
Juriul, care a avut misiunea sa aleaga cel mai bun tanar model al anului 2004, a fost alcatuit din specialisti in moda, reprezentanti ai revistelor pentru femei, designeri si specialisti de la cele mai mari agentii de modele din lume. Astfel, castigatoarea campaniei Next Generation Models a fost desemnata Madalina Draghici (foto). Trebuie sa precizam ca la concurs au participat, in ultimele trei luni, peste 5.000 de fete din tara. Madalina va beneficia de un stadiu de pregatire de doua saptamani la Paris, dar si de semnarea unui contract, pe trei ani, cu agentia Next Models Paris, in valoare de 250.000 de dolari.
×
Subiecte în articol: antimonden