x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Grasu XXL n-a “gustat” din Andreşan

Grasu XXL n-a “gustat” din Andreşan

de Anca Stanescu    |    13 Ian 2008   •   00:00
Grasu XXL n-a “gustat” din Andreşan

De aceea, nici gura nu-i miroase. Dar, totuşi, vorbeşte. Şi povesteşte. Ultima ispravă de acest gen s-a petrecut la ProFM’s COOL, unde rapperul a fost invitat să-şi istorisească păţaniile de pe băncile şcolii.

De aceea, nici gura nu-i miroase. Dar, totuşi, vorbeşte. Şi povesteşte. Ultima ispravă de acest gen s-a petrecut la ProFM’s COOL, unde rapperul a fost invitat să-şi istorisească păţaniile de pe băncile şcolii. Cel puţin pentru început. După ce au aflat că Grasu XXL a fost pasionat de muzică încă de prin clasa a şasea, şi că se ţine cu perseverenţă de treabă şi în prezent, realizatorii emisiunii, Dj Escu şi Bogdan Nicolai, au trecut la subiecte ceva mai fierbinţi, bune pentru gerul de-afară.

 

BURLAC CONVINS. A fost sau n-a fost derulată o legătură a cântăreţului cu numita Laura Andreşan (foto)? Este vorba oare de alese sentimente, bată-le vina? Mărturisire: între cei doi există o relaţie strânsă...doar în plan profesional. Amară dezamăgire! Păcat de cei care credeau că (şi) agenda Laurei este mai mult decât generoasă! Dar anu’ abia a început. Mai au timp să se petreacă multe.

Până atunci, rapperul compune piesă după piesă, el pre­zentându-şi, în cadrul emisiunii, una dintre ultimele creaţii de pe noul său album. E clar, nu prea are timp să renunţe la burlăcie!

×
Subiecte în articol: antimonden