x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Hara e tătic

Hara e tătic

de Catalina Iancu    |    24 Sep 2007   •   00:00
Hara e tătic

In week-end s-a lansat cea mai frumoasă creaţie Hara: se numeşte Maria Sofia, are 3,210 kg şi 50 de cm. Cu aceste coordonate a primit nota 10 de la medici. N-are codiţe (incă), dar este leit Buzilă!


"Azi la 9:47 s-a lansat cea mai frumoasă creaţie Hara. Se numeşte Maria Sofia şi a devenit megahit instantaneu in sufletul meu." Aşa sună anunţul pe care l-a făcut "Domul Hara". Căci aşa i se spune lui Flavius Buzilă, solistul trupei Hara. Unde şi cum s-a produs marele eveniment? La Spitalul Elias, prin cezariană. Mămica Mirela e bine, la fel şi fetiţa, numai tăticul Hara e emoţionat de-i mai tremură şi acum genunchii. Tocmai de aceea n-a avut voie in sala de operaţii. A intrat doar sora Mirelei, care este asistentă şi care a filmat scena venirii pe lume a micuţei Maria. A fost şi un moment distractiv. Dar, vorba doctorilor, după. Medicul Alexandru Filipescu l-a rugat pe Flavius să susţină un concert ad-hoc: "Mi-a pus o mătură in mănă, pe post de microfon, mi-a adus şi «public» două asistente şi mi-a zis să cănt măcar un refren. I-am spus că nici dacă aş fi la Rio n-aş putea să cănt. Acum ştiu ce inseamnă cu adevărat emoţiile", ne-a declarat Flavius.

Fetiţa e brunetă şi toată lumea i-a spus interpretului că moştenitoarea seamănă cu el. La gură, dar şi la voce. "Este copilul cu cea mai puternică voce care s-a născut astăzi", i-au spus specialiştii. Astăzi, tăticul işi va lua fetele acasă, iar Maria va vedea pentru prima data camera pe care i-au pregătit-o părinţii incă de acum căteva luni.


CU PERSONALITATE
"Se pare că Mariei nu-i plac paparazzii. Căci de la primele fotografii a făcut grimase, a inchis ochii, n-a vrut să stea frumos la poze, ba chiar s-a strămbat. Am trăit cele mai emoţionante momente din viaţa mea. Sunt foarte, foarte fericit"
Flavius Buzilă

×
Subiecte în articol: antimonden hara