x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Hit - "Gore din Chitila"

Hit - "Gore din Chitila"

de Simona Ecovoiu    |    14 Sep 2005   •   00:00
Hit - "Gore din Chitila"

Pentru nestiutori, va spunem ca Mihai Margineanu este "Gore din Chitila". Sau, pe scurt, Margineanu. Care pana la varsta de 36 de ani nu si-a castigat painea cantand, ci construind. Restaurante si vile. Si casuta lui - de fapt este ditamai viloiul - tot el a ridicat-o, dar nicidecum in Chitila, cum v-ati fi asteptat, ci pe malul Lacului Pantelimon.

OCOLIT DE HOTI. Mihai zice ca nu prezinta interes pentru hoti, din moment ce nimeni nu i-a calcat pragul ilegal: "Poate ca se tem de cei doi caini ai mei, cu fete nu tocmai prietenoase". Versurile cantecelor sale, pe care le-a reunit pe un album a carui lansare va avea loc la 1 octombrie, sunt de-a dreptul amuzante. Ia, cititi aici: "Si-a-nceput sa mi-l distreze pe la carii si proteze / Pe la dinti, pe la molari/ Ca-n filmele cu dolari". "Gore din Chitila" este titlul unei melodii foarte vechi: "O stiu din curtea scolii, de pe vremea cand eram in gimnaziu. As fi putut sa-i zic «Gore din Pantelimon», dar n-am vrut sa ma suprapun cu baietii de la B.U.G. Mafia. Si muzica e pe cartiere", concluzioneaza el, zambind. Daca in clip arata ca un amarat, va spunem ca in realitate ii merge bine: "Firma mea de constructii imi aduce venituri frumoase. Ma ocup si de importul de pardoseli din PVC". Cum de i-a venit ideea de a se lansa in show-biz atat de tarziu? "Multi dintre fostii colegi au ajuns vedete, printre care Gheorghe Visu si Cristi Iacob, impreuna cu care mai beau cate o bere. La masa, mai si cantam. M-au incurajat sa sustin recitaluri si pentru marele public."

CANTA DOAR LIVE. Margineanu nu este insa pregatit sa apara pe scena: "Pot canta oricand live, nu aceasta e problema. Dar trebuie sa mai lucrez cu instrumentistii. Am si un tobosar, viitor preot". In comparatie cu alte vedete, solistul nu crede in Feng Shui: "E o abureala. Cum adica, daca nu-ti asezi patul spre nu stiu ce punct cardinal nu dormi bine? Pentru ca lucrez in constructii, ii sfatuiesc pe toti sa-si mobileze casele dupa gusturile proprii, nicidecum dupa carti". In timpul liber, Mihai Margineanu pleaca cu bicicleta la Babele: "Imi dau drumul cu bicicleta de pe munte. De fapt, este un sport practicat in Europa. As putea participa si la concursuri, dar nu-mi vine sa cumpar o bicicleta superdotata, a carei valoare se ridica la 4.000 de euro". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden