x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Hollywood - Angelina Jolie, in doliu

Hollywood - Angelina Jolie, in doliu

de Corina Andriuta    |    29 Ian 2007   •   00:00
Hollywood  -  Angelina Jolie, in doliu

Actrita americana Angelina Jolie este in doliu. Sambata dimineata a decedat Marcheline Bertrand, mama vedetei. Angelina impreuna cu Bred Pitt si fratele sau James Haven au vegheat pana in ultima clipa la capataiul patului de spital din Los Angeles California, scrie USA Today.

Actrita Marcheline Bertrand suferea de o boala necrutatoare, cancer, iar in ultima vreme se simtea tot mai rau. Medicii de la clinica de elita Cedars Sinai, unde Marcheline era internata de o buna perioada de timp, o informasera pe Angelina Jolie de faptul ca mama sa nu mai poate fi salvata.

STRES. Apropiati ai actritei sustin ca in ultimul timp Angelina Jolie era foarte stresata din cauza bolii de care suferea mama sa. Isi dorea foarte mult ca Marcheline sa-si cunoasca nepoata, Shiloh Nouvel. Chiar a fost fericita dupa ce, in mai 2006, a putut sa-si duca fiica la clinica din California pentru o scurta intalnire cu bunica ei. Conform www.dni.ru, inmormantarea se va produce tot in Los Angeles si va avea caracter privat. De altfel, suparata pe tatal ei, actorul John Voight, pentru ca si-a parasit familia inca de cand era mica, Angelia Jolie i-a interzis sa participe la ceremonia funerara. Chiar daca nu a fost facuta publica suma, Angelina Jolie a facut dupa decesul mamei sale o importanta donatie catre fundatia Women’s Cancer Research Institute at Cedars-Sinai.

×
Subiecte în articol: antimonden jolie angelina angelina jolie