x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden In cautare de Miss - Cele mai frumoase romance vin la Mangalia

In cautare de Miss - Cele mai frumoase romance vin la Mangalia

de Dana Cobuz    |    16 Mai 2006   •   00:00
In cautare de Miss - Cele mai frumoase romance vin la Mangalia

Cu toate ca mai e destul timp pana in august, luna in care se va desfasura concursul de Miss, organizatorii Festivalului Callatis pleaca deja in cautarea romancelor frumoase din Europa.

Atentiune, atentiune! Romancele din diaspora sunt invitate, in luna mai, sa se prezinte la preselectiile pentru concursul Miss Diaspora, a carui finala va avea loc la 9 august, la Mangalia. Caravana Miss Diaspora pleaca maine in Europa, pentru a le alege pe cele mai frumoase tinere de origine romana. Concomitent cu aceasta actiune are loc si distribuirea cardurilor "Eu am ales Mangalia", care ofera posesorilor lor anumite gratuitati suportate de Primarie si de agentii comerciali din zona.

SPECTACOLE. Atat concursul de preselectie pentru Miss Diaspora 2006, cat si distribuirea cardurilor vor avea loc in cadrul unor spectacole la care participa Maria Dragomiroiu, Gabriel Cotabita si formatia Trident. Romica Tociu si Cornel Palade sunt responsabili cu buna dispozitie a participantilor la aceste evenimente, organizate cu sprijinul asociatiilor romanesti din tarile respective. Traseul pe care il va urma Caravana Miss Diaspora este: Linz (Austria) - 19 mai, ora 18:00; Brescia (Italia) - 20 mai, ora 18:00; Torino (Italia) - 21 mai, ora 18:00; Stuttgart (Germania) - 24 mai, ora 20:00; Bruxelles (Belgia) - 25 mai, ora 19:30; Köln (Germania) - 26 mai, ora 20:00; Berlin (Germania) - 28 mai, ora 16:30.

Preselectii pentru Miss Diaspora au avut deja loc in Australia si Franta, iar in viitorul apropiat SUA, Canada si alte tari isi vor desemna candidatele pentru finala de la Mangalia. Organizatorii spera ca pana la jumatatea lunii iunie sa aiba lista completa a candidatelor, cu informatii si fotografii.

×
Subiecte în articol: antimonden miss miss diaspora