x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden In-Grid n-a vrut sa cante pe scena

In-Grid n-a vrut sa cante pe scena

de Simona Ecovoiu    |    11 Iun 2005   •   00:00
In-Grid n-a vrut sa cante pe scena

Celebra interpreta In-Grid a gasit un mod inedit de a se razbuna pe fostul logodnic. I-a compus melodia "Tu es foutu", care inseamna "Esti terminat". Piesa a interpretat-o cu foc si la concertul din Romania.

In-Grid, vestita interpreta italianca, a sustinut un show de zile mari, joi seara, la World Trade Plaza, cu ocazia lansarii bauturii racoritoare Orangina.

NONCONFORMISTA. Si-a facut aparitia pe scena intr-o superba rochie neagra de seara. Desi imbracata la patru ace, ea s-a dovedit a fi una dintre vedetele care nu au nimic de-a face cu sobrietatea. A dansat nebuneste si, cum pe scena nu se simtea in elementul ei, a coborat in public, cantand celebrul refren "Tu es foutu" impreuna cu invitatii. Interesant este ca toate melodiile au fost compuse cu bataie lunga, dedicate fiind barbatilor din viata ei. De pilda, titlul "Tu es foutu", a carui pronuntie ne facem sa zambim, pe noi, romanii, inseamna, de fapt, "Esti terminat" sau "Esti ratat". "Melodia, care a inregistrat un succes nebun in toata lumea, i-am dedicat-o fostului meu logodnic, care m-a parasit!", a explicat ea. Vedeti, dragi cititoare, se intampla si la case mai mari, iar razbunarea vedetei a fost pe masura. Printre vedetele autohtone prezente la eveniment s-a numarat si designerul Razvan Ciobanu, cel care o imbraca pe vestita Monica Barladeanu. Caci cu dezbracatul e responsabil altcineva... Catalin, fiul Zinei Dumitrescu, a admirat-o pe solista de la distanta, pufaind dintr-un trabuc. De departe, a fost unul dintre cei mai eleganti invitati, iar perciunii à la Elvis Presley il prind, nu gluma! Pe Roxana Ciuhulescu, vedeta PRO TV, o zareai lesne in multime, din cauza inaltimii. In prezent, ea face practica la Spitalul de Urgenta, ca nu degeaba se lauda ca a absolvit Psihologia, cu nota 8. Roxana a mai stat de vorba si cu alti bolnavi, in timpul facultatii, oferind asistenta suferinzilor de la Balaceanca si Spitalul nr. 9. Lucian Mandruta nu putea sa rateze concertul, iar fotografii s-au inghesuit sa-l pozeze, inca de la intrare. Amuzat de situatie, stiristul a punctat momentul: "Parca as fi vedeta de la Hollywood".

CA LA NUNTA. Pacat ca show-ul interpretei a adus mai degraba a nunta, fiindca cei prezenti nu au mai avut rabdare sa se lase cortina si au luat cu asalt masa cu bunatati. Teo Trandafir, mare admiratoare a interpretei, a chemat-o in platoul emisiunii de la PRO TV, de unde n-a lipsit nici Vali Craciunescu, care a interpretat, la acordeon, intr-o maniera proprie, hiturile lui In-Grid. Cum s-au inteles cele doua vedete? Pai, Teo o intreba cate ceva in engleza, iar invitata raspundea in italiana, ca doar il avea translator pe Paul Nanca.

RECORD
Parintii celei care avea sa ajunga mare vedeta au fost cinefili inraiti, asa ca au botezat-o cu numele celebrei Ingrid Bergman. Cum ai ei detineau un cinematograf, volens-nolens, In-Grid a mancat filme pe paine.

Initial, a dorit sa devina actrita, dupa care si-a zis ca are ceva talent si ca va castiga bani frumosi din pictura. Ursitoarele insa au inzestrat-o si cu un talent vocal iesit din comun si, inevitabil, a urmat o cariera muzicala. Piesa "Tu es foutu" a facut ravagii in ultimii doi ani in intreaga lume. In-Grid este considerata una dintre cele mai sexy voci din Italia. Albumul pe care a fost inclusa melodia cu pricina a avut parte de vanzari-record.
×
Subiecte în articol: antimonden