x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

de Jurnalul National    |    11 Mar 2008   •   00:00
Info

11 martie 2008: Duminică, 16 martie, de la ora 18:30, la Sala Radio vor fi premiate elitele mu­zicii româneşti pentru activitatea din 2007.

Silvan Stâncel,  cu chitara la Paris

Organizatorii Festivalului “Mi­grations” au avut ochi (şi urechi) pentru tânărul român Silvan Stâncel: l-au invitat să concerteze la 5 şi la 6 aprilie pe scena teatrului parizian L’Opprimé. “Migrations” este un festival transdisciplinar care îmbină mai multe arte, pornind de la muzica de jazz şi stiluri de muzică din toată lumea până la teatrul contemporan, dans, lecturi, expoziţii şi specia­li­tăţi culinare. Pentru Silvan, aceas­tă invitaţie reprezintă atât o re­cu­noaş­tere a valorii compozi­ţiilor sale ce îmbină elemente de chitară clasică, flamenco, folk, jazz, cât şi o ocazie de promovare a limbii şi culturii române în spaţiul francofon. 

 

Radio România: Premierea elitelor, la Sala Radio

Mai e puţin şi “Premiile Mu­zi­­cale” vor împlini “Şapte ani de-aca­să”. Deocamdată se află la cea de-a şasea ediţie. Duminică, 16 martie, de la ora 18:30, la Sala Radio vor fi premiate elitele mu­zicii româneşti pentru activitatea din 2007. Iată câteva nominalizări: la “Cel mai bun debut discografic” figurează Trupa Veche, Cătălin Josan (foto) şi Alex. Loredana, Andra şi Elena se “luptă” pentru “Cea mai bună interpretă”. Vor fi acordate şi trei premii speciale: “Premiul de excelenţă” – Temistocle Popa, “Premiul Special Radio România Actualităţi – Aveţi un prieten” – Lucia Dumitrescu şi “Cel mai difuzat artist la Radio România Actualităţi” – 3rei Sud Est. 

 

La spital: Masaj Cheeky pentru bunic

Gemenele Monica şi Gabriela Irimia, mai cunoscute sub numele de Cheeky Girls, se află pentru câ­teva zile în România. Motivul vi­zi­tei lor pe plaiurile natale este unul mai puţin fericit: bunicul din par­tea mamei a fost recent operat la ficat. Gemenele şi-au ignorat agenda de concerte şi distracţii şi au zbu­rat spre Cluj în acest week-end. O maşină le-a dus la Spitalul Ju­deţean din Oradea, acolo unde este internat bunicul lor, Vig Zoltan, în vârstă de 87 de ani. Ne­poa­tele i-au dus o pijama curată, prosoape şi fructe şi s-au oferit să-i facă masaj la picioare şi la spate. (Dana Cobuz)

×
Subiecte în articol: antimonden