x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

de Jurnalul National    |    06 Apr 2008   •   00:00
Info

6 aprilie 2008:Interpreta de muzică populară Marinela Pârvu (foto) a cântărit cele mai bune metode de a te deplasa rapid în traficul sufocant din Capitală şi a ajuns la concluzia că doar un ATV o poate salva

Balkan Express: Fanfara Savale cântă la Viena

La 8 aprilie, Fanfara Savale din satul Zece Prăjini reprezintă România la festivalul “Balkan Express”, des­fă­şu­rat la Casa de Cultură a Radiodifuziunii ORF din Viena. Fanfara Savale este una din cele mai tinere ansambluri de suflători de la Zece Prăjini, membrii ei continuând tradiţia su­flă­to­ri­lor fără studii de specialitate, dar cu mare căutare pe piaţa iubitorilor de muzică tradiţională.


Nonconformism: Interpretă populară pe ATV!

Interpreta de muzică populară Marinela Pârvu (foto) a cântărit cele mai bune metode de a te deplasa rapid în traficul sufocant din Capitală şi a ajuns la concluzia că doar un ATV o poate salva. În plus, acest vehicul nici nu necesită permis de conducere, act pentru care solista abia s-a programat la examen. Zis şi făcut. Într-o benzinărie a văzut un ATV, a negociat cu proprietarul şi l-a cumpărat pe loc.

 

Blow Music: “Mihai Trăistariu”, premiul no. 4

Are Mihai Trăistariu un obicei: de fiecare dată când este preşedinte (de juriu) acordă un premiu special, numit... ca el. Aşa s-a întâmplat şi cu ocazia Festivalului Naţional Concurs de muzică românească “Blow Music” din Bistriţa. Cristina Bondoc, din Tulcea, a primit premiul “Mihai Trăistariu”, ea câştigând şi trofeul festivalului. În plus, artistul i-a promis că va cânta cu ea în duet într-un concert de-al său. (A.S.)

×
Subiecte în articol: antimonden