x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

13 Iul 2006   •   00:00
NOROCOASA - Lili Sandu vrea sa se mute la Paris
Din ianuarie si pana acum cateva saptamani Lili Sandu (foto) a fost plecata in Franta. O casa de productie a ales-o dintre multele si frumoasele cantarete mioritice. Pe ce criterii? Nici ea nu stie. Producatorii au vazut videoclipul ei, i-au urmarit aparitiile si i-au trimis propunerea de colaborare. Scurt si cuprinzator: ii fac un album si, mai nou, un videoclip la Saint Tropez. Mai mult, albumul va fi mixat la New York. Ce-a mai facut Lili prin orasul luminilor? S-a plimbat, impreuna cu buna ei prietena, Ileana Lazariuc. "Parisul este superb. Ma gandesc chiar foarte serios sa ma stabilesc acolo definitiv". (C.I.)

FALS - Analia Selis, de exceptie! Analia Selis este atat de "buna", incat mai scoate un album. Dupa "Aici, acum", vine "Aici, maine"."10 piese in stilul latino pop, usor diferit de primul in ceea ce priveste aranjamentul muzical si linia melodica. Analia abordeaza muzica folclorica, traditionala, din America Latina, transpusa pe ritmuri pop, moderne, occidentale". Comunicatul trimis presei de casa de productie a artistei "suna" la fel de fals precum canta argentinianca. Ni se face chiar si o promisiune: Analia va fi de exceptie! "Lansarea va avea loc joi, 20 iulie, la ora 20:00, in Cuba Republika del Sol, unde in cadrul unui concert live de exceptie, Analia Selis si trupa ei vor oferi publicului o seara de latino autentic". Ce vis! De exceptie!

FARA FITE - Vara cizme, iarna sandale In timp ce alte vedete se inghesuie sa-si cumpere incaltaminte , din strainatate, iata ca solista Elena Gheorghe, fosta Mandinga, apreciaza produsele autohtone. Ea si-a comandat, marti, la prezentarea de incaltaminte Condur la Hotel Phoenicia, o pereche de cizme cu tocuri de... 15 cm. Ca doar nu degeaba se spune in popor ca e bine sa-ti faci vara sanie si iarna car. (S.E.)

FARA SCAPARE - Lungu, la cutit! Stefan Lungu, fostul prezentator al emisiunii Tonomatul DP2, tot n-a scapat de operatia de menisc: "Desi am urmat numeroase tratamente, genunchiul continua sa ma deranjeze si va trebui sa ma operez. Sper sa pot juca din nou fotbal, sportul meu preferat", a spus Stefan, aflat printre invitatii celei de a cincea editii a P&G Beauty Club. (S.E.)

×
Subiecte în articol: antimonden