x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

11 Iul 2006   •   00:00
INVITATIE - Cuplu istoric
VIP-ul pana nu-i si fudul nu-i VIP destul. Caci iata cum suna invitatia la "nunta secolului": "Monica Gabor si Irinel Columbeanu au deosebita placere si onoare de a va invita sa va bucurati alaturi de ei in cea mai frumoasa zi, 22 iulie 2006. Cununia civila se va oficia pe pontonul resedintei lor de pe malul Lacului Snagov, incepand cu ora 11:00. Vaporul «Leader» va fi cel care va conduce ulterior distinsii invitati catre Manastirea Snagov, unde se va celebra cununia religioasa. Receptia sarbatoririi evenimentului va debuta printr-un «Welcome drink» la ora 21:00, urmat de un spectacol de artificii, la ora 21:45, toate acestea desfasurandu-se in cadrul feeric al Resedintei Snagov". Asadar sunteti invitati doar la sampanie si piscoturi. Felicitarile, masa si dansul vor avea probabil loc la divort! Cu o asemenea invitatie, Iri si Moni (foto) intra definitiv in analele istoriei show-baz-ului romanesc. (C.I.)

AFACERE - Callatis Cafe cu trupa Trident
Pe aleea care duce spre Steagurile din Neptun a aparut de cateva zile o cafenea-terasa, prima mica afacere ce poarta numele (devenit brand) Callatis. Trupa Trident este imaginea Callatis Cafe. Clientii pot urmari la un televizor-plasma in reluare, editiile 2004 si 2005 ale Festivalului Callatis, precum si recitalurile Best Top de la Navodari.

CONCERTE - Florin Chilian la malul marii
Fanii cantautorului Florin Chilian din doua mari orase se pot intalni cu el joi, 13 iulie, la Cluj-Napoca, in Pub Zone, si sambata, 15 iulie, la Costinesti, in White Horse. Daca in statiunea de la malul marii va concerta singur, la Cluj, autorul "Cantecului avocatului" va avea un invitat-surpriza. Chilian isi face astfel "incalzirea" pentru luna august, cand va canta din nou la "Folk You!". (C.D.)

GENTLEMAN - D’ale lui Mitica
Mitica Popescu e un domn, chiar si atunci cand face piata. Ramane un gentleman, chiar daca oamenii nu-i respecta celebritatea, si nici macar varsta, sa-i ofere un loc pe scaun, in metrou, mijloc de transport pe care actorul il foloseste tot mai des in ultima vreme. Daca ar fi vazut-o pe Anna Lesko la metrou, la Piata Romana, "publicul" i-ar fi ridicat statuie...

×
Subiecte în articol: antimonden