x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

09 Iul 2006   •   00:00

Proiect - Gala de balet... caritabila


Dupa "Un tango mas", dansatorul si coregraful Razvan Mazilu planuieste realizarea unui nou "one-man-show". "De asemenea, imi doresc sa realizez o gala de dans cu invitati din strainatate, ale carei incasari sa fie donate liceelor de balet din tara, care supravietuiesc in conditii incredibile", a declarat Mazilu. (D.C.)

Naveta - Intre Mamaia si Cipru


Nelipsit de pe litoralul romanesc in ultimii ani, Adrian Enache nu rateaza cantarile estivale nici in 2006. Cartierul general il are la Mamaia, unde canta intr-un restaurant cu multe stele. In rest, face plaja, joaca fotbal pe nisip si... naveta in Cipru. Baiat descurcaret, Enache a prins un contract in binecunoscuta insula. (D.C.)

Lauda de sine - Traistariu este propriul sau PR


In timp ce alte vedete dau bani grei pentru a-si angaja un PR, care sa-i laude in presa, iata ca Mihai Traistariu procedeaza altfel. In sensul ca el centreaza, el da cu capul. Toate performantele sale profesionale sunt aduse la cunostinta ziaristilor chiar de persoana sa: "N-am nevoie de PR. Pot scrie si singur e-mail-uri la ziare. Ma laud, caci am cu ce!". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden