x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

03 Iul 2006   •   00:00
BUZDUGAN SI MORAR, LA PRO? Zilele trecute, Daniel Buzdugan si Mihai Morar (Radio 21) au iesit la un pahar de vorba cu Cristi Schnebli, director executiv la Pro FM si cu o sefa din trustul Pro, intr-o cafenea din zona Dorobanti. Cum bobocii se numara la toamna, dar incubatoarele se pregatesc din timp, nu este exclus sa-i auzim pe cei doi pe o alta frecventa radio decat cea care i-a facut celebri. Asta daca n-o fi fost doar o intalnire amicala cu oamenii de la Pro…

MARIUS MOGA A ALES VOLKSWAGEN! D&C Oradea, dealer pentru marca Volkswagen, a semnat un parteneriat cu Marius Moga (foto centru). Timp de un an, "micul Mozart" (cum este alintat de opinia publica) va conduce numai masini Volkswagen, reprezentate in zona Bihorului de compania D&C. Marius a declarat: "Nici o alta masina nu mi s-ar potrivi mai bine decat un Volkswagen. De acum, voi zbura pe sosele".
Succesul, provocarea de a depasi mereu noi limite si inspiratia sunt doar cateva din valorile comune care au stat la baza acestui parteneriat de imagine.

×
Subiecte în articol: antimonden