x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

01 Iul 2006   •   00:00
SEZON ESTIVAL. Incep concertele pe litoral. Un prim afis ii are in distributie pe: Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Daniela Gyorfi, Liviu Guta, Adi de la Valcea, Sorinel Pustiul, Nicoleta Guta, Alina Morgana etc. Spectacolul respectiv se va desfasura astazi, in trei statiuni de pe litoral: Saturn, Eforie Nord si Mamaia.

S-AU VOPSIT. Mihaela si Gabriela Modorcea au absolvit Sectia Actorie a Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale" (UNATC) cu media 10. Imediat dupa sustinerea examenului de licenta, gemenele Indiggo au plecat in Germania, la inregistrari, intrucat producatorul lor, Dieter Bohlen, le-a compus un nou cantec: "I don’t need no George Clooney, I don’t need no David Beckham". Pentru ca vor urmari la fata locului meciul Germania - Argentina si vor sa poarte noroc echipei-gazda, Mihaela si Gabriela s-au facut blonde, asa cum e specificul german. (C.I.)

CALCAT DE HOTI. Daca unii artisti dau spectacole cu casa inchisa, altii isi inchid casele la propriu. Imediat dupa lansarea celui de-al doilea album al sau, intitulat "Opera", Mark, componentul trupei DMH, a fost calcat de hoti. Locuinta interpretului a fost sparta, daunele ridicandu-se la aproximativ 4.000 de euro. Infractorul nu s-a bucurat insa de echipamentul electronic sustras din casa artistului, deoarece peste cateva zile a fost prins in timp ce incerca sa intre intr-un alt imobil. Mark si-a pus gratii si alarma si, mai in gluma, mai in serios, sustine ca acum casa lui arata ca o inchisoare. (C.I.)

×
Subiecte în articol: antimonden