x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

21 Mai 2006   •   00:00

Inchipuit - Bursuc melomanul

Cate nu mai declara manelistii la postul de radio InfoPro! De pilda, Dan Bursuc, poreclit "Becali al lautarilor", a spus ca nu face muzica pentru bani, ci pentru glorie! Si ca in timpul liber asculta si alt gen de muzica, nu numai manele, asa ca are pretentia sa fie tratat ca un meloman. Si a mai zis una "grea": "Sunt prieten cu toata lumea, chiar si cu dusmanii mei".

Bye, bye - Libera de contract

"VJ-ita Cristina pleaca de la MTV!", ne-a servit informatia (cu tot cu semnul exclamarii) o agentie care se ocupa de promovarea postului amintit. De parca MTV abia astepta sa scape de ea. In plus, i-au mai pus in carca si-o virgula intre subiect si predicat. Asta ca si cum VJ-ita n-ar avea destule semne de intrebare in legatura cu aceasta plecare. (C.I.)

Favorit - Model de fotomodel

Daniel Ciobanu este favoritul Premiilor Pantene Beauty Awards 2006 la Sectiunea "Cel Mai Bun Model Masculin". Si nu este deloc de mirare ca se numara printre nominalizati: este considerat cel mai bun manechin din Asia si, pe langa contractele din tarile asiatice, mai are job-uri si in Franta, Grecia sau Anglia. La 23 mai, la Teatrul National, vom vedea daca si-a mai imbogatit palmaresul cu inca un premiu. (C.I.)
×
Subiecte în articol: antimonden