x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

10 Mai 2006   •   00:00
CLIP DE 60.000 DE EURO. Noul videoclip al Luminitei Anghel (foto), "Love Will Come", a inregistrat un buget de 60.000 de euro, considerat un record in show-biz-ul autohton. Filmarile pentru videoclipul ce a fost produs de Studiourile Castel Film au durat cinci zile, iar pregatirile mai bine de doua saptamani. S-au tras cadre in Padurea Snagov, Uzinele Faur, dar si pe Platoul 5 de la Castel Film, considerat cel mai mare din Europa. Piesa ii apartine lui Marius Moga, iar regia este semnata de Eduardo Vazquez. (Simona Ecovoiu)

PRET UNIC LA 50 CENT. La concertul de la 14 iunie a.c., de pe stadionul Dinamo din Bucuresti, biletele costa 95 RON si pot fi cumparate de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua de magazine Diverta sau Mediagalaxy din data de 15 mai sau, la www.rol.ro. Cel mai faimos artist de hip-hop aduce "un spectacol exploziv, lumini si sunet, o trupa de rapperi si mai multi DJ", avand in deschidere trupa Parazitii. (A.R.)

PREMIERA IN ROMANIA. HTD si casele noastre de productie din tara au lansat site-ul MusicMall.ro, care ofera posibilitatea cumpararii de muzica in format MP3, o alternativa reala la pirateria muzicala de pe piata de internet romaneasca. Melodiile pot fi descarcate prin intermediul unui simplu SMS cu textul MP3 la numarul 1323. Pretul SMS-ului este de 0,9 USD (fara TVA) si este valabil in retelele Orange si Vodafone. (A.R.)

CLASS, FARA ANCA. Dupa aproape cinci ani de colaborare, Vlad Cernea, Florin Cojocaru si Mihaela Cernea s-au despartit, in conditii prietenesti, de Anca Badiu. Primii trei, membri fondatori Class, pregatesc un nou album al trupei, in timp ce Anca va imbratisa o cariera solo. Badiu este preocupata si de o cariera in televiziune, in acest sezon prezentand emisiunea "Le Boudoir D’Anca", la Televiziunea Interactiva "U". (D.C.)

VALOAREA LOR. Nunta nepoatei regelui Cioaba a fost considerata mare eveniment monden. Gazdele au anuntat cu surle si trambite ca la petrecere vor canta "cei mai in voga artisti ai momentului". Iar "artistii" erau Trident, Axxa si Blondy! Dar si mai interesante au fost declaratiile vedetelor cand au fost intrebate cu ce ocazie pe la nunta rromilor. "Ne-a facut placere sa venim aici", au spus fetele Blondy. "Toata lumea se distreaza", au adaugat blondele de la Trident. Iar Axxa a pus cireasa pe tort: "Petrecerea e frumoasa. E frumos si spectaculos". Exista o explicatie: banii nu au miros, dar adie un vant kitsch-os... (Catalina Iancu)

LANSARE HEAVEN. Adina, Roxy si Roxana aduc "O parte din rai", duminica, la Palatul Copiilor din Bucuresti. O data cu lansarea primului lor album, cele trei Heaven promit fanilor numeroase surprize. Primii 100 de spectatori care vor intra in sala vor primi un CD cu autograf, iar primii 10 vor avea ocazia sa faca fotografii cu fetele. In deschiderea concertului va canta Anna Lesko. (D.C.)

×
Subiecte în articol: antimonden