x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

09 Mai 2006   •   00:00
ARE AMBAT! Oana Zavoranu a declarat pentru B1 TV ca nu este o femeie geloasa, ca nu si-a tatuat buzele si ca nu mai vrea contract de exclusivitate cu nici un post de televiziune. In prezent, Oana s-a retras in studio pentru a inregistra primul ei album muzical. Dupa ce Carcotasii s-au grabit sa faca misto de vocea ei, Zavoranca si-a propus sa le demonstreze ca muzica nu este doar un moft. Aceasta le-a cerut ziaristilor care scriu despre Pepe ca o "traduce" sa publice si ceva fotografii compromitatoare: "Cer dovezi! Si daca, intr-adevar, vad poza, renunt la el!". (S.E.)

JURATELE CHEEKY. Desi nu prea mai "misca" din punct de vedere muzical, fetele Cheeky Girls nu stau prost la capitolul imagine si popularitate. Probabil de aceea au si fost invitate sa faca parte din juriul concursului "Mister England", a carui finala s-a desfasurat sambata seara. "Ne-a fost greu sa alegem dintre cei 11 finalisti pe unul singur, care sa reprezinte Anglia in concursul Mister World, care va avea loc in China in acest an", au declarat gemenele dupa finala. Castigator a fost Warren Harvey (24 de ani), Mister Southampton. (D.C.)

COVE SI MODA. Joi, 11 mai, incepand cu ora 19:30, in incinta Hotelului Intercontinental, va avea loc "Romanian Fashion Day", eveniment organizat de Mihaela Serban, manager Cosmopolitan Models. Cu acest prilej, manechinii vor defila pe podium in tinute ale designerilor romani si straini precum Pierre Cardin, Donna M, Creal Design, Naussica Mode, Seroussi, Polo Garage. Evenimentul, prezentat de Cove si Mihaela Serban, are scop caritabil, sumele stranse urmand a fi donate Asociatiei "Hraniti Copiii". (S.E.)

PE POANTE. Mihaela Radulescu s-a lasat condusa in lumea dansului de talentatul Razvan Mazilu, pentru realizarea unei sedinte foto puse la cale de revista Tango. Tinuta vedetei Antenei 1 a fost studiata si corectata de Monica Petrica, una dintre cele mai bune balerine din tara: "Imi place sedinta asta de mor! M-as apuca de dans, dar acum mi se pare mult prea tarziu!", avea sa spuna Mihaela. Pe parcursul sedintei foto, ea a schimbat zece tinute.

×
Subiecte în articol: antimonden