x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

08 Mai 2006   •   00:00
LA CUTIT. Stefan Lungu, prezentatorul Tonomatului DP2, are probleme de sanatate si va ajunge "la cutit". Cu ceva vreme in urma, vedeta a suferit o ruptura de menisc in timpul unei partide de fotbal. Operatia era programata pentru toamna anului trecut, dar Stefan s-a eschivat, gasind mereu motive pentru a nu ajunge la medic. Acum insa s-a hotarat. In luna iulie vrea sa poata dansa la nunta sa cu Albertina. Din 8 mai, Tonomatul va fi difuzat in reluare. Oare n-ar fi mai bine sa-l introduca pe Catalin Maruta?

NUNTA DE RROMI. Toata floarea etniei rromilor din judetul Sibiu a fost prezenta sambata la prima nunta de valoare din 2006. Copiii familiilor Mihutescu, ruda apropiata a regelui rromilor Florin Cioaba, si Dragan au ajuns sa-si puna pirostriile. Ruxandra (17 ani) si Alexandru (18 ani) au avut parte de o nunta demna de familiile instarite de rromi. Prezenta la Starea Civila s-a facut cu limuzine de lux incadrate de motociclisti sositi din Germania, dupa care a urmat ceremonia religioasa, oficiata la Catadrala Mitropolitana Sibiu. Conform socrului mic, Gogu Mihutescu, la nunta nepoatei regelui Cioaba au fot peste 500 de invitati, iar darul de nunta a constat, intre altele, intr-o casa, un Mercedes C200 si multi bani. (Dan Tomozei)

AI, AI, AI! Petrecerea mexicana care are loc in fiecare an la Marriot, s-a lasat, vineri seara cu distractie, dar fara VIP-uri. Doar Ernest si Florentina de la Prima TV au facut o demonstratie de dans latino. Dar se pare ca lumea se distreaza si fara vedete, prin preajma, caci Cinco de Mayo a avut ca ingrediente cea mai mare Margarita din Romania (circa 75 litri), concursuri cu premii, tequilla si muzica live cu Los Platanos.

×
Subiecte în articol: antimonden