x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info monden

Info monden

21 Oct 2007   •   00:00

Licitaţia organizată in cadrul Balului de caritate de Halloween va avea loc la 27 octombrie, la Palatul Parlamentului. La această a treia ediţie se va organiza o tombolă cu premii atrăgătoare: cine la restaurante selecte, vouchere pentru magazine de lux, week-end-uri de vis, abonamente la cluburi exclusiviste, telefoane mobile de ultimă oră.

Licitaţie - Tombolă la Balul de caritate

Licitaţia organizată in cadrul Balului de caritate de Halloween va avea loc la 27 octombrie, la Palatul Parlamentului. La această a treia ediţie se va organiza o tombolă cu premii atrăgătoare: cine la restaurante selecte, vouchere pentru magazine de lux, week-end-uri de vis, abonamente la cluburi exclusiviste, telefoane mobile de ultimă oră. (Cătălina Iancu)

INCERCARE - Studio One vrea la ruşi

Numită şi DJ Project a Moldovei, trupa Studio One işi incearcă norocul şi la Moscova. La ideea unui impresar moscovit, DJ Serje şi Tania susţin in acest week-end căteva show-uri in capitala Rusiei, in cadrul unui turneu de promovare. (Dana Cobuz)

SCUMP, SCUMP! - Testare de 73.000 de euro

GG Quadster, un quad ultraperformant care costă "doar" 73.000 de euro, a fost testat de Cristina Şoloc şi de Cătălin Heson la Moto Magia. Bolidul şi-a făcut debutul internaţional la Salonul Auto de la Frankfurt 2007, iar performanţele lui pe drumurile romăneşti pot fi văzute azi la TVR 2, de la ora 12:00. (Dana Cobuz)

×
Subiecte în articol: antimonden