x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info Monden 31 august 2007

Info Monden 31 august 2007

de Anca Stanescu    |    31 Aug 2007   •   00:00

După ce anul acesta a susţinut cu succes licenţa şi a dat viaţă mai multor melodii, Răzvan Trandafir a decis: işi va incărca bateriile tocmai in Grecia

REVANŞA. In sfărşit, va pleca in concediu! După ce anul acesta a susţinut cu succes licenţa şi a dat viaţă mai multor melodii, Răzvan Trandafir a decis: işi va incărca bateriile tocmai in Grecia, intr-un sătuc de lăngă Atena, la nişte amici. Şi cu teama de incendii cum rămăne? "Nu au fost prin zona in care voi pleca eu", spune el liniştit. Cum va arăta vacanţa? "Căt mai relaxantă. Vreau să mă plimb cu prietena mea prin Atena şi Salonic, pe care nu le-am mai văzut de zece ani. Atunci nu eram in vacanţă, ci ajunsesem acolo in interes profesional. Căntam impreună cu «Muzica Viva», un fost cor al Televiziunii Romăne." Răzvan işi aşteaptă cu nerăbdare săptămăna de odihnă, programată spre finele lunii septembrie. Mult a fost, puţin a rămas!

S-AU INFRĂŢIT! Astăzi e o zi mare pentru locuitorii oraşelor Balcic şi Mangalia. La ora 11:00, la Complexul "President", din Mangalia, va incepe protocolul de infrăţire a celor două localităţi, "dotate" cu o istorie bogată şi, in parte, comună.

De măine, cei interesaţi (şi insetaţi) de spectacole nu trebuie decăt să se prezinte la Centrul Cultural al Municipiului Mangalia. Vor fi multe de văzut şi auzit! Ateliere, concursuri şi piese de teatru sunt programate să invadeze scena. La 4 septembrie, ultima zi de manifestări culturale, Nicu Alifantis va susţine un recital incepănd cu ora 19:30.

×
Subiecte în articol: antimonden