x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info Monden

Info Monden

14 Iul 2007   •   00:00

3 IN 1 - Trandafir, factotum


Dacă tot a scăpat de examenul de licenţă (promovat cu media 8,50, dar, evident, "se putea şi mai bine", spune impricinatul), Răzvan Trandafir s-a simţit eliberat. Atăt de mult, incăt a inceput să compună cu sărg şi, afirmă el, cu inspiraţie. Cel mai important rezultat se numeşte melodia "Intr-o zi din vară" şi respectă regula "3 in 1". Adică muzica, textul şi interpretarea poartă acelaşi nume: Răzvan. Totul va fi vizualizat şi audiat la secţiunea "Creaţie" a Festivalului de la Mamaia.



"Muzichie politică" -Â "Boss-ul" Popa din Olt



Pentru căntăreţul Ion Popa vara asta se anunţă cu adevărat fierbinte. In curănd va prelua şefia Casei de cultură din Izbiceni, jud. Olt. Planurile sale pentru locuitorii comunei sunt ambiţioase. "Doresc să demarez activităţi de calitate, astfel incăt oamenii să vină cu plăcere la Casa de cultură, aşa cum se intămpla prin anii ’80. Spre sfărşitul lui august voi face un festival de muzică şi poezie, la care e aşteptat şi Tudor Gheorghe." Dacă joi a fost in Slatina, in(căntăndu-l) pe Cozmin Guşă, azi, Ion Popa descinde in Bucureşti, pentru a-i "face muzichie" lui Mircea Geoană, de ziua acestuia.


Ghinioniştii - Noua formulă Gipsy Kings


Mihăiţă in tub de sticlă! Nu in intregime, ci numai cu un picior. La filmările pentru noua producţie semnată de Sergiu Nicolaescu, George Mihăiţă a inceput cu stăngul. A incercat să facă scena căt mai palpitantă şi după ce a fost "impuşcat" a căzut de-adevăratelea, peste un colţ de cavou. "M-am aruncat pe spate şi puţin in sus, dar am aterizat pe ciment şi mi-am fisurat osul de la piciorul stăng. Aşa că voi purta o faşă de sticlă timp de două săptămăni." Ghinionul l-a urmărit şi pe Sergiu Nicolaescu: regizorul are măna in gips. "Suntem Gipsy Kings", ne-a declarat, cu umor, George Mihăiţă.

Festivalul tinereţii - Preselecţie pentru Costineşti


Festivalul Tinereţii, ajuns la cea de-a treia ediţie, caută noi talente pe care să le aducă in concursul de la Costineşti, din perioada 9-12 august. Asociaţia Culturală Daria’S şi Cotyso International organizează preselecţia pentru Bucureşti la 16 iulie (Interpretare) şi la 17 la iulie 2007 (Creaţie), intre orele 10:00 şi 18:00, la Societatea Romănă de Radiodifuziune. Rezultatele vor fi afişate pe internet sau se pot obţine telefonic incepănd cu data de 19 iulie 2007.

×
Subiecte în articol: antimonden