x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Când va avea loc înmormântarea Ronei Hartner. Ultima dorință a actriței

Când va avea loc înmormântarea Ronei Hartner. Ultima dorință a actriței

de Redacția Jurnalul    |    27 Noi 2023   •   12:30
Când va avea loc înmormântarea Ronei Hartner. Ultima dorință a actriței
Sursa foto: facebook

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner va fi adus, miercuri în România.

Trupul neînsuflețit al Ronei Hartner va fi adus miercuri în țară. Sicriul va fi închis. Care a fost ultima dorință a regretatei artiste

Înmormântarea va avea loc vineri, 1 decembrie, la Cimitirul Bellu Catolic, alături de ceilalți membri ai familiei sale care au trecut la cele veșnice. Sora actriței, Rinda Hartner, spune că sicriul va fi închis, așa cum și-a dorit aceasta.

Ea a murit la 50 de ani, în Franța, în urma unei lupte îndelungate cu cancerul.  Rona Harner a fost diagnosticată, în 2019, cu cancer la colon și ficat. În urma tratamentului, boala a intrat în remisie însă a recidivat în vara anului 2023. Actrița s-a stins din viață pe 23 noiembrie. 2023. 

"Sunt proceduri speciale când e repatriere. Rona și-a dorit să fie înmormântată alături de străbuni, la Cimitirul Bellu Catolic. Acolo este și tata, acolo sunt buncii, străbunicii. O să fie o mică veghe la capela serviciilor funerare, luni o să fie o alta, cu o slujbă, și atunci o să îi închidă sicriul și îl sigilează, pentru că sunt anumite norme de respectat, după care ea o să plece cu avionul spre București. O să ajungă miercuri și noi o să venim de marți ca să o iau de la aeroport cu serviciile funerare din București și o să o ducem la capela cimitirului Bellu.", a dspus Rinda Hartner.

Carmen Harra a vorbit și ea despre trecerea în neființă a Ronei Hartner. Clarvăzătoarea a menționat că actrița a avut codul de viață cifra 5, care reprezintă dimensiunea morții, fiind în afara celor patru creații fizice care există.

”Rona Hartner, o femeie splendidă, minunată, actriță, cântăreață, un om talentat, un om remarcabil, născută în martie 9, 1973. Codul ei de viață este cifra 5. Trece în neființă într-o zi de 23, care este cifra 5, noiembrie 2023, care este tot cinci. Iată că cifra cinci, codul ei divin se reflectă în existența ei, în cabala antică, cifra 5 este dimensiunea morții, dimensiunea dincolo de cele patru creații fizice. Ea era un om foarte credincios, așa că drumul ei spre lumea invizibilă va fi un drum protejat de Dumnezeu, și toți ne vom aminti de ea cu mare drag, O ființă splendidă, minunată, dar iată cum codurile vieții joacă un rol esențial”, a spus Carmen Harra pe TikTok, potrivit spynews.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: rona hartner inmormăntare dorinta