x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ioana Basescu a cantat pe scari

Ioana Basescu a cantat pe scari

17 Mai 2005   •   00:00

Chiar daca a fost amanat cu doua luni, spectacolul "Balade. Pentru tine" a meritat asteptarea. Amfitrioana serii a fost Ioana Basescu, sotia lui Bodo, care i-a intampinat pe oaspeti la intrarea Teatrului National din Bucuresti.

  • de ADRIAN VADUVA
  • MONDEN

  • DIN IUBIRE. Bodo a aratat cu degetul spre femeia care i-a furat inima: Ioana Basescu
    Baietii de la Proconsul au dorit ca totul sa fie perfect si, tocmai de aceea, spectacolul a fost decalat cu doua luni. Asa cum se anuntase initial, concertul sustinut de Bodo&Co. a fost dedicat doamnelor, intrucat "Femeia este singurul lucru care conteaza pentru noi". Prin urmare, luni seara, sala "Ioan Luca Caragiale" a Teatrului National din Bucuresti a fost neincapatoare. Printre personalitatile prezente s-au numarat prima doamna, Maria Basescu, deputatul Cosmin Gusa, cu familia, si Ioana Tariceanu. Desi initial s-a spus ca insusi Calin Popescu Tariceanu va fi prezent, premierul n-a semnat condica, fiind, probabil, retinut cu treburi la Guvern. Inceputul show-lui a fost anuntat de trei batai de gong, conform ritualului de la teatru.

    BODO, LA TREI ACE. Aparitia pe scena a "proconsulilor" a fost intampinata cu ropote de aplauze. Imbracati elegant, cu pantaloni la dunga si palarii pe cap, Bodo&Co. au facut senzatie. Imediat ce s-au facut auzite primele acorduri, publicul a tacut. Insa nu pentru mult timp. Spectatorii au inceput sa cante alaturi de idolii lor. "Suntem intre prieteni. Hai sa ne destrabalam putin", si-a incurajat Bodo fanii sa cante alaturi de el. Dar cum sa te destrabalezi pe ritm de balada?! Ai nevoie de ceva antren. Asa ca au fost incluse si piese precum "Mi-ai luat inima". Cea mai dezlantuita spectatoare a fost chiar sotia lui Bodo. Ioana s-a asezat pe scari si a cantat impreuna cu Proconsul, demonstrand ca stie versurile melodiilor la fel de bine ca solistul trupei. Deh, a avut de la cine sa invete!

    DE LA BODO STRIGARE: "PENTRU TINE, IOANA!"
    PARTICIPARE. Ioana a renuntat la locul sau din sala, preferand scarile, pentru a fi mai aproape de scena
    La piesa "Mi-ai luat inima", Bodo nu si-a pierdut sotia din ochi. "Mi-ai luat inima si ai plecat/ Nici macar nu m-ai intrebat" i-a transmis solistul jumatatii sale. Nici Ioana nu s-a lasat mai prejos si a facut duet cu sotul ei, stand la locul ei, pe scari. O alta piesa dedicata Ioanei Basescu a fost "You are so beautiful" ("Esti atat de frumoasa"). Tot spectacolul "Balade. Pentru tine" a fost intr-adevar un omagiu adus femeii de catre Proconsul.

    ×
    Subiecte în articol: antimonden