x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Iubire - Romantism in directia Sud-Est

Iubire - Romantism in directia Sud-Est

21 Ian 2007   •   00:00
Iubire  -  Romantism in directia Sud-Est

Baietii din formatiile muzicale autohtone sunt mai mult pe drumuri, asa ca au destul de putin timp liber. Dar si cand prind cateva momente de tihna, a lor e lumea!

Baietii din formatiile muzicale autohtone sunt mai mult pe drumuri, asa ca au destul de putin timp liber. Dar si cand prind cateva momente de tihna, a lor e lumea! Dupa turnee obositoare, relaxarea petrecuta alaturi de iubita are rolul de a le incarca bateriile.

Viorel de la 3rei Sud Est nu face exceptie si, in rarele momente cand nu e pe drumuri, intre doua "cantari", are grija sa-si rasfete la maximum iubita. Clipele lor "magice" sunt in special serile in care, intr-un ambient deosebit (muzica de relaxare si aroma de betisoare parfumate), stau unul cu altul si vorbesc despre orice le trece prin cap.

Se tin de mana oriunde merg, sunt tandri si protectori unul cu altul. Saruturile romantice nu lipsesc din "meniu". De Revelion a avut loc un episod mai putin obisnuit: "I-am trimis un mesaj in care se spunea ceva de genul: e mai bine sa afli de la prieteni ca Mos Craciun nu exista?", a spus Viorel. "Reactia a fost… plansul. Chiar a fost emotionant episodul. Pana la urma, am reusit s-o linistesc.

×
Subiecte în articol: antimonden