x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Jay-Z va lucra cu un manelist

Jay-Z va lucra cu un manelist

de Simona Ecovoiu    |    15 Dec 2005   •   00:00
Jay-Z va lucra cu un manelist

Bogdan Ioan, compozitorul preferat al lui Costi Ionita, dar si al Andrei, se lauda cu o performanta de zile mari: colaboreaza cu renumitul rapper de culoare Jay- Z.

Jay-Z a debutat in 1996 cu albumul "Reasonable Doubt", iar in 1998 a spart piata cu materialul discografic "Hard Knock Life", pentru care a primit Premiul Grammy.

REVELION LA NEW YORK. Interpretul de culoare a anuntat ca va renunta la numele sau de scena in favoarea celui din buletin, Shawn Carter. Schimbarea a venit la doar trei saptamani dupa ce amicul sau Diddy a anuntat ca elimina litera "P" din numele de scena, pe motiv ca simte nevoia de o schimbare.

El este personajul pentru care va compune Bogdan Ioan: "De ceva vreme lucrez in Elvetia, pentru Antonio Piredda, proprietarul Sotti Records. Antonio detine Compania Montres & Creations, care produce ceasuri de lux (cu preturi ce variaza intre 5.000 si 100.000 de dolari!), cumparate fiind de Jay Leno, Jennifer Lopez, Jay-Z, Diddy, Beyonce. Cum Antonio este bun prieten cu Jay-Z, el m-a recomandat pentru o colaborare pe plan muzical".

Asa se face ca, pentru a-l cunoaste mai bine, rapper-ul l-a invitat pe roman sa petreaca Revelionul in clubul lui Jay-Z, din New York. Bogdan nu se va duce singur, ci impreuna cu iubita lui, Sofia, fosta componenta a trupei Elegance.

DUET. Sofia va reveni in curand pe piata muzicala, atat in Romania, cat si in Elvetia si Germania, alaturi de solistul In-Verso (Silviu, pe numele lui real). Acestea fiind spuse, din luna ianuarie, Bogdan va compune pentru Jay-Z. Nicidecum, manele.

PRIETENIE
"Seful meu din Elvetia, Antonio, bun prieten cu Jay- Z, m-a recomandat pentru o colaborare pe plan muzical. Rap-per-ul de culoare vrea sa petrecem Revelionul impreuna la New York"
Bogdan Ioan, compozitor
×
Subiecte în articol: antimonden Jay-Z