x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden June a luat direcţia...bună!

June a luat direcţia...bună!

de Dana Cobuz    |    21 Aug 2007   •   00:00
June a luat direcţia...bună!

Este blondă, are picioare de topmodel şi o voce cu diplomă de licenţă de Conservator - secţia canto. June a impresionat publicul şi juriul la selecţiile naţionale Eurovision din 2004 şi 2005. Insă, ea nu a devenit "vedetă"!

...ALEASĂ - Pleacă in SUA cu Marian Ionescu & Co.

Este blondă, are picioare de topmodel şi o voce cu diplomă de licenţă de Conservator - secţia canto. June a impresionat publicul şi juriul la selecţiile naţionale Eurovision din 2004 şi 2005. Insă, ea nu a devenit "vedetă"!

Â
Mai mult, incă nu a căştigat-o la belciuge nici o casă de discuri de la noi, deşi tentative au existat. De ce? "Pentru că vreau să fiu tratată ca un artist, nu ca un burete bun de stors", spune June (pe numele adevărat - Anda Daniela Ţimbală). Aşa se face că primul ei album nu este gata nici acum. Pentru că nu se dă in vănt după piese comerciale, nici un producător nu pompează bani in imaginea ei. Cum a putut, mai mult pe prietenii, a reuşit să adune căteva piese de valoare. Nu disperă insă, ştie că soarele va ieşi in curănd şi pe strada ei.

PLANURI. O primă rază s-a ivit chiar in această vară. Impresarul trupei Direcţia 5 s-a găndit că June ar fi o voce potrivită pentru turneul american pe care Marian Ionescu & Co il au programat pentru această toamnă in Statele Unite.

I-a propus, iar tănăra ieşeancă nu a ezitat nici o secundă. Ulterior, s-a intălnit cu cel care organizează festivalul "Taste of Romania" - un romăn din Banatul sărbesc pe nume Branko Podrumenic - şi a bătut palma. Turneul va dura două săptămăni, incepănd de la 14 septembrie, şi cuprinde căteva show-uri in marile oraşe americane, unde comunităţile romăneşti sunt mai importante. "Să vedem cum decurg lucrurile. Am de gănd să le cănt romănilor nu doar piese din repertoriul meu, ci şi căteva arhicunoscute, de exemplu «Gara noastră mică», «Trandafir de la Moldova» sau «Doi ochi negri». Dacă o să meargă bine, mi-aş dori să mai rămăn să cănt, independent de acest turneu", ne-a spus June. Deocamdată, strănge bani de cumpărături pe litoralul nostru, unde poate fi ascultată in fiecare seară, in spectacolele organizate de Bebe Mihu.

INTĂMPLARE

"Mi-ar fi plăcut să am ca nume de scenă prenumele din buletin - Anda. Dar o Anda exista deja (n.r. - Anda Adam). La prima participare la Eurovision am pus ca moto la piesa mea June 17 ziua şi luna naşterii mele. Aşa mi-a rămas numele de scenă - June! De-acum nu-l mai schimb"

June interpretă

×
Subiecte în articol: antimonden june